×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Nattøj

Nattøj til børn – fordi en god nats søvn er uundværlig

Hvem kender ikke aftendiskussionerne om, hvornår børnene skal i seng? En hyggelig og blød pyjamas af hudvenlig økologisk bomuld øger glæden ved at skulle i seng. Hos Tchibo finder du et bredt udvalg af nattøj i højeste kvalitet til drenge og piger. Vælg mellem mange forskellige farver og mønstre, eller lad barnet helt selv finde det nattøj online, de kan lide.
1

Frotté, flonel eller velour? Det vigtigste er materialet

Nattøj til børn er som oftest fremstillet af åndbart bomuld. Det er dejligt varmt, uden at barnet sveder om natten, og de søde drømme bliver ikke forstyrret. Hos Tchibo finder du næsten udelukkende børnenattøj af økologisk bomuld. Også når det gælder frotté, flonel og velour, er der tale om bomuldsstoffer, der alle føles meget bløde mod huden. Netop det vidunderligt fløjlsbløde velour bruges til nattøj og babytøj.
Den rigtige pleje af nattøj

Den rigtige pleje af nattøj

Frotténattøjet skal efter vask helst i tørretumbleren for ikke at føles ru og hårdt. Den varme luft sikrer, at fibrene blødgøres og rettes op, så frottéen igen bliver dejligt blød. Skyllemiddel har en negativ effekt, idet det i højere grad skader fibrene. Undertøj af bomuld kan derimod uden problemer maskinvaskes og mister stort set intet af sin blødhed ved lufttørring.
Nattøj med fødder – så kan barnet holde varmen

Nattøj med fødder – så kan barnet holde varmen

Heldragter og nattøj med fødder er frem for alt et godt valg til de mindste. De sover som oftest noget uroligt, og en almindelig pyjamas kan nemt glide fra hinanden, så der kommer kold luft ind på den sarte hud. Ellers taber børnene sokkerne i sengen og vågner op i børnesengen med kolde fødder. Derfor er natdragter med fødder netop en rigtig god idé til babyer.

Hvad er fordelen ved termonattøj til børn?

Mange småbørn sover ualmindeligt livligt – nogle gange ryger dynen også ud af sengen. Specielt termonattøj er derfor et godt valg til nataktive børn, så barnet forbliver varmt om vinteren og ikke bliver forkølet. Der er typisk tale om børnenattøj af bomuld, hvor der indarbejdet en andel merinould.

Find bæredygtigt nattøj til børn hos TCHIBO

Hvis du køber det næste sæt børnenattøj hos TCHIBO, gør du ikke kun en god gerning for dit barn – gennem køb af vores produkter af bæredygtig økologisk bomuld støtter du vores samarbejde med små landbrug i Afrika i forbindelse med vores projekt LAVET MED OMTANKE. Se vores sortiment igennem, og vælg det nattøj, der falder i barnets smag!
Find bæredygtigt nattøj til børn hos TCHIBO