×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Kjoler

Pigekjoler – fra afslappet til festligt

Til leg og tumlen i børnehaven, til at se smart ud i skolen eller til festlige anledninger – hos Tchibo finder du dejlige børnekjoler til enhver anledning, som er lækkert forarbejdet, sidder godt og giver tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Gå på opdagelse i vores store udvalg af afslappede jerseykjoler, flotte denimmodeller og elegante tylkjoler! Plus: nyttige tip til valg af tøj.

Pigekjoler, der kan holde til det hele

Uanset om din datter foretrækker tyl og glitter eller er til sporty tøj med farvestrålende tryk, prikker eller striber – kjoler skal altid kunne holde til noget og være så slidstærke som muligt. Bomuldsstoffer som fløjl eller denim er robuste og egner sig perfekt til vild leg. Skal det være lidt finere, er lækkert forarbejdet jerseystof også velegnet til din lille hvirvelvind. Kontrollér, at knapper og applikationer er syet ordentligt fast.
Luftige kjoler til sommeren

Luftige kjoler til sommeren

Sommermånederne har mange dejlige oplevelser i vente for børnene. En tur til isbutikken hører sig lige så meget til som en udflugt til zoologisk have eller tumlen i parken. Takket være de højere temperaturer er en let kjole af åndbare materialer som jersey eller bomuld det helt rigtige, når man skal nyde solens stråler. Også kjoler og nederdele af sarte materialer som chiffon er et godt valg, så dit barn ikke får det for varmt.
Varme kjoler til vinteren

Varme kjoler til vinteren

En gåtur i sneen eller en tur på julemarked – ved lave temperaturer er kjoler af uld eller tykke stoffer som denim eller fløjl ideelle. Vil din datter kun have sin yndlingssommerkjole på? Også en let kjole i sweatstof kan lune på en kold vinterdag, når man kombinerer med termoundertøj og tykke strømpebukser. Har pigekjolen korte ærmer, giver en pullover inden under ekstra varme.

Festlige kjoler til særlige anledninger

Bedstemors fødselsdag, søndagsmiddag hos nogle slægtninge, en mærkedag i familien – selv for børn er der mange anledninger til at have fint tøj på. Her er eksempelvis en elegant tylkjole med fine ekstradetaljer som sløjfer eller pailletter en oplagt mulighed for piger. Er din datter ikke fan af prinsessekjoler, kan bluse, nederdel samt afslappede sneakers måske være et kompromis, som alle kan leve med.

Sådan finder du pigekjoler i den rigtige størrelse

Som forælder ved du, hvor hurtigt børn vokser, og hvor tit tøjstørrelsen ændrer sig. Vores anbefaling: Køb i tvivlstilfælde altid en størrelse større. Sådan kan du se, om pigekjolen sidder godt:

● På en langærmet kjole skal ærmerne lige netop nå ned over håndleddet.
● Kjolen kan let trækkes over hovedet.
● Halsudskæringen skal helst ligge til mod halsen, men må ikke være for stram.

Kig på størrelsestabellen for børn for at få flere tips!
Sådan finder du pigekjoler i den rigtige størrelse