×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Jakker

Jakker til børn: Udendørs tumlen i al slags vejr

Dit barn kan godt lide at bevæge sig! Ude i naturen kan din guldklump rigtigt slå sig løs, glemme skole og lektier og blot være barn. Det spiller fodbold med vennerne eller leger fange, tumler på legepladsen – med børnejakker fra Tchibo har dit barn det bedste udstyr til alle slags eventyr. Også de mindste elsker naturligvis at være ude i den friske luft. Find også jakker til de mindre børn til de længere gåture med barnevognen!
 • Blouson
 • Blouson
 • Blouson
 • Blouson
Vand- og smudsafvisende med miljøvenlig ecorepel®-imprægnering
209DKK
139DKK
Quick view
 • Softshelljakke
Vindtæt, vandafvisende og åndbar med Clima Protection System
fra299DKK
Quick view
 • Vest
Hudvenlig med høj andel af bomuld
149DKK
65DKK
Quick view
 • Regnjakke
Vindtæt, vandtæt og åndbar med belægning og forseglede sømme
249DKK
199DKK
Quick view
 • Regnjakke
Vindtæt, vandtæt og åndbar takket være High Performance-belægning og forseglede sømme
209DKK
139DKK
Quick view
 • Denimjakke
Hudvenlig ren bomuld
209DKK
159DKK
Quick view
 • Regnparka
Vindtæt, vandtæt og åndbar takket være coating og forseglede sømme
249DKK
219DKK
Quick view
 • Microfleecejakke
Blød og varm
89DKK
Quick view
 • Regnjakke
Vindtæt og vandtæt
209DKK
159DKK
Quick view
 • Softshelljakke
Vindtæt, vandafvisende og åndbar takket være Clima Protection System
289DKK
229DKK
Quick view
 • Microfleecejakke
Blød og varm
85DKK
75DKK
Quick view
 • Denimjakke
Med 5 lapper, som kan stryges på individuelt
209DKK
179DKK
Quick view
 • Regnfrakke
Belægningen og forseglede sømme gør den vandtæt, vindtæt og åndbar
259DKK
Quick view
1

På med børnejakken – og ud på eventyr!

Ikke kun praktiske, men også smarte! Trendy dynejakke, praktisk allroundjakke eller afslappet cardigan – jakker til børn skal leve op til nogle helt bestemte krav. Derfor lægger vi her hos Tchibo ud over smarte og børnevenlige look også vægt på kvalitetsmaterialer, omhyggelig forarbejdning samt fornuftige og praktiske detaljer. Samtidigt er vi meget opmærksomme på, at vores jakker til børn fremstilles så bæredygtigt som muligt. Derfor har vi oprettet projektet LAVET MED OMTANKE!
Sammen i kulde, regn og blæst

Sammen i kulde, regn og blæst

Om efteråret er der intet sjovere end at fare gennem de nedfaldne blade i et væld af forskellige farver, og om foråret er det skønneste naturligvis at pjaske i vandpytter og mudder. Vores tip: Gå efter lag på lag-stilen i skiftende vejr. En softshelljakke til børn beskytter mod kulde og blæst og begrænser stort set ikke bevægelsesfriheden. Vores termoregnjakke sikrer, at barnet ikke bliver vådt, når det regner. Vi har naturligvis også termoregnbukser og gummistøvler, der passer til jakken.
Jakker til børn, som de faktisk vil have på

Jakker til børn, som de faktisk vil have på

Når temperaturen langsomt stiger, er overgangsjakker som trendy cowboyjakker eller lette cardiganer et godt supplement til t-shirts eller kjoler. Mens de klassiske ensfarvede modeller passer perfekt til alle mulige outfits, er flotte tryk med blomster, mønstre eller de mest populære superhelte et smart blikfang til farvestrålende looks. Vores tip: Lad barnet være med til at vælge jakken. Når barnet kan lide jakken, vil han/hun også gerne have den på.

Hvordan vasker man bedst tøj til udendørsbrug?

Mudderpletter kan normalt og uden problemer fjernes allerede ved 40 °C. Er der tale om lyse tekstiler eller græspletter, er det bedst med en forbehandling. Kig efter mærket "ecorepel®” , når det gælder funktionstøj som regnjakker, regnslag, skijakker og flyverdragter. Med denne miljøvenlige imprægnering bevarer tøjet den vand- og smudsafvisende funktion efter vask, og du skal ikke have fat i imprægneringssprayen bagefter.

Her er der ingen smalle steder – hjælp til at finde den rigtige størrelse

Brug blot vores størrelsestabel, så du er sikker på, at jakken sidder perfekt – her kan du ud fra barnets alder se, hvilken størrelse barnet skal bruge. Vores tip: Køb i tvivlstilfælde vinterjakken en størrelse større, så er der også plads til en fleecejakke, en pullover eller et par skibukser inden under. Du kan som regel også tilpasse jakkens pasform via borterne i ærmekanterne, et bælte i taljen eller en snøre i hætten.
Hvordan vasker man bedst tøj til udendørsbrug?