Luk
Børnetøj 110-176

Find børnetøj til enhver anledning

Børnetøj skal leve op til mange forskellige krav. Det skal være slidstærkt, praktisk, let at pleje, men samtidigt skal det også være behageligt at have på, i flotte farver og smart. Hos Tchibo er der noget for både store og små modedyr! Fra vores funktionelle børnejakker, søde kjoler, seje t-shirts til drenge og smarte jeans over skønne accessories til børn – se vores flotte børnemode her.
1 ...

Den rigtige tøjstørrelse til børnetøj

Tøjstørrelserne for børnetøj går efter kropslængden: Er dit barn mellem 111 og 116 cm langt, skal du vælge tøjstørrelsen 116. Kollektionen til børn går fra størrelse 50 til babyer til størrelse 176 til teenagere. Giver du tøj som gave, kan du ud fra barnets alder finde tøjstørrelsen i vores størrelsestabel. Vakler du mellem to størrelser, skal du vælge den største, så der er plads til at vokse.

Praktisk materialevejledning for børnetøj

Det er et must, at børnetøj ikke indeholder skadelige stoffer, så barnets sarte hud beskyttes mest muligt. Bomuld, silke eller hør føles behageligt mod huden og irriterer ikke. Merinould er et dejligt alternativ om vinteren, fordi de bløde og lette fibre ikke kradser. Til udendørsaktiviteter er kunstfibre af høj kvalitet og med åndbare egenskaber ideelle. En andel af elastan i tøjet sørger derimod for den nødvendige bevægelsesfrihed ved løb og leg.

Shop til små modedyr

Bluser, hættetrøjer eller bukser til børn – hvis de små må vælge tøjet selv, går på- og afklædningen som regel som en leg. Når du køber sommer- eller vintertøj, skal du blot være opmærksom på, at det senere hurtigt skal kunne sættes sammen til matchende outfits til børnehave- eller skolebrug. Behagelig bivirkning: Barnet kan kombinere tøjet på kryds og tværs, uden at resultatet bliver helt i skoven. Selv den mest farvestrålende yndlingsbluse kan resultere i et afslappet look, når den er sat sammen med jeans, baseballjakke og sneakers.

Praktiske tips til bukser, bluser og meget mere

Alle outfits skal kunne kombineres på kryds og tværs til et lag på lag-look. Har barnet eksempelvis en bluse på inden under pulloveren eller skjorten, kan det blot tage det øverste lag af, når der tumles, og dermed nemt tilpasse sig forskellige situationer og temperaturændringer. Når du køber børnetøj, skal du også være opmærksom på, om det er let at pleje – bomuld og blandingsmaterialer kan som regel maskinvaskes ved 40 grader og tåler ofte også tørretumbler.

Lavet med omtanke, Tchibo – det kan du kende kvalitetsbørnetøj på

Vi lægger vægt på fremragende materialer, forarbejdning og sikkerhed, så vi kan tilbyde dig børnetøj, der både er behageligt og af høj kvalitet. Det kan du se på vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Vores mærke "LAVET MED OMTANKE" viser, at et produkt er fremstillet på en bæredygtig måde. Det betyder eksempelvis, at økologisk bomuld er anvendt ved fremstillingen. Mærket "ecorepel®" står for en miljøvenlig imprægnering af børnetøj til udendørsbrug.