×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Bukser

Børnebukser – behagelige, robuste og velegnede til børn

Når børn leger, kan det godt gå voldsomt for sig. Rigtige børnebukser skal derfor være behagelige, slidstærke og hjælpe din lille vildbasse på alle eventyrene – både når der klatres, tumles og leges fangeleg. De skal også være smarte at se på med et børnevenligt snit og med motiver til store og små. Gå på opdagelse i vores udvalg af bukser til piger og drenge – fra smarte børnejeans over varme termobukser til praktiske regnbukser.
1

Sådan finder du den rigtige buksestørrelse

Det er vigtigt, at bukser til børn er i den rigtige størrelse, så de ikke strammer eller glider ned, og dit barn kan bevæge sig frit. Børnetøjsstørrelserne tager udgangspunkt i barnets højde. Størrelse 140 er velegnet til børn med en højde på 135 til 140 cm. Er din søn eller datter derimod 141 cm høj, skal du vælge størrelsen over. Vores størrelsestabel giver dig et godt overblik. Hold øje med praktiske ekstradetaljer, f.eks. talje med vidderegulering.

Jeans til børn: en ukompliceret følgesvend

Når det gælder bukser til drenge og piger, kommer det ikke kun an på udseendet, men først og fremmest også slidstyrken. Jeans til børn ser cool ud, er særdeles robuste og kan holde til mange børneeventyr. Et ekstra plus: De kan sættes sammen med det meste! Med de klassiske blå jeans og en kulørt børnepullover er barnet i en fart klædt på til vuggestue, børnehave eller skole. I elegant sort sammen med en skjorte eller bluse kan jeans også anvendes til en festlig lejlighed.

Børnebukser til regn, sjap og kulde

Danse i regnen, hoppe i pytter og løbe gennem de våde bunker af nedfaldne blade – med vandtætte regnbukser eller softshellbukser forbliver de små ben tørre og selv dårligt vejr kan ikke forstyrre sjov leg udenfor. Når temperaturen falder, skal bukser til både drenge og piger isolere mod kulden og holde børnene varme. Termoregnbukser er ideelle til efteråret, og når frosten kommer, kan du gå over til vandtætte skibukser med termovattering.

Bomuld og lignende: børnebuksemateriale, der er let at pleje

Kig efter materialer, der tåler maskinvask ved mindst 40 grader, så barnets yndlingsbukser bliver rene igen ved vask. Her er bomuld særligt velegnet, da det – alt efter forarbejdning og farvning – uden problemer holder til vask på 40 eller endda 60 grader. Børnebukser med en høj andel af elastan, som eksempelvis leggings eller treggings, er særligt behagelige og følger barnets bevægelser ved tumlen og leg.

Komfort og selvstændighed til enhver tid

En lynlås, der fungerer så let, at selv små børnehænder uden problemer kan åbne og lukke den, øger ikke kun barnets selvtillid, men sparer også dig som forælder for en masse stress og tid ved morgenpåklædningen. Endnu en praktisk detalje er bukser med elastik i taljen. De er rigtigt nemme at trække på og glider ikke ned, heller ikke ved vild leg. Vær også opmærksom på, at bukserne ikke er for smalle i benene.

Tchibo: Kvalitet, du kan stole på!

Kvalitetsmaterialer, omhyggelig forarbejdning og børnevenlige look – med vores "Tchibo Certified Merchandise"-betegnelse, der forkortes som TCM-mærket, garanterer vi, at produktet lever op til disse kvalitetskrav. Også vores øvrige mærker og produkthenvisninger hjælper dig på vej. Bukser i et elastisk stof, der tilpasser sig barnets bevægelser, kan du kende på betegnelsen "Stretch", og børnebukser med henvisningen "Vandsøjle op til 3.000 mm” beskytter eksempelvis mod regnbyger.