×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Bluser

T-shirts og toppe til børn: robuste overdele til små eventyrere

I skole, til børnefødselsdag eller på legepladsen: Børn har brug for bluser, der falder i deres smag og som kan holde til deres eventyr. Samtidig er robuste materialer, der er lette at pleje og meget holdbare, afgørende, når der er tale om børnetøj. Smarte bluser med superhelte eller tidløse basics – med t-shirts og toppe fra Tchibo går påklædningen som en leg. Find hudvenlige bluser til piger og drenge med muntre motiver til alle lejligheder.
  • T-shirt
Hudvenlig, ren bomuld
79DKK
36DKK
Quick view
  • T-shirt med metallictryk
Hudvenlig ren bomuld
85DKK
55DKK
Quick view
  • Langærmet bluse med vendepalietter
1 bluse – 2 looks: Skift motiv ved at stryge hånden hen over vendepalietterne
109DKK
89DKK
Quick view
  • Langærmet sportsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
129DKK
109DKK
Quick view
  • Langærmet sportsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
129DKK
109DKK
Quick view
  • T-shirt
Hudvenlig, ren bomuld
59DKK
36DKK
Quick view
  • Langærmet bluse med vendepailletter
Blød single jerseykvalitet
95DKK
79DKK
Quick view
1

Hvilke bluser og toppe har mit barn brug for?

Til festlige lejligheder eller til besøg hos bedsteforældrene kan vi til pigerne f.eks. foreslå en ensfarvet top eller en skjorte af krølfri polyester til drengene. Til hverdag og fritid skal dit barn have et tilstrækkeligt antal bluser af bomuld, også gerne i forskellige snit og materialer. Toppe er gode inden under de langærmede bluser efter lag på lag-princippet på kolde dage og er et luftigt alternativ til t-shirts om sommeren.

Se vores børnevenlige design med flotte detaljer

Leder du efter en ny yndlingsbluse til dit barn? Spændende detaljer som applikationer, der lyser i mørke, samt glitrende eller bevægelige elementer får børneøjne til at stråle. Lige nu er t-shirts med vendepailletter meget populære – pailletterne vendes simpelthen ved at stryge hånden over dem, så kommer der et helt nyt mønster frem i en anden farve. Vær opmærksom på, at alle detaljer er børnevenligt forarbejdet og ikke kan falde af.

Lille materialeguide til t-shirts til børn

Børnetøj skal være formålstjenligt og robust. Det betyder, at børnebluser skal være fremstillet af et slidstærkt materiale. Bomuld er eksempelvis særdeles velegnet. Her er ikke kun slidstyrken en fordel – de fleste bomuldsbluser har den praktiske egenskab, at de kan tørres i tørretumbleren. Se efter mærker som "Öko-Tex® Standard 100" eller "Organic Cotton" for at være sikker på, at tekstilerne ikke indeholder skadelige stoffer og er hudvenlige.

Den rigtige pleje af t-shirts med tryk

T-shirts med farvestrålende tryk er i høj kurs hos både drenge og piger. Du skal følge disse plejetips for at sikre, at dit barn har glæde af motivet længst muligt. Vask ikke bluser med tryk i for varmt vand, og vend vrangen ud inden maskinvask. Du bør undgå at tørre bluserne i tørretumbleren. Du skal også vende vrangen ud på bluserne ved strygning. Indstil temperaturen på den laveste indstilling, og brug ikke dampfunktionen. Følg også plejehenvisningerne på vaskemærket.

Vores løfter om t-shirts og toppe til børn

Tøj skal leve op til formålet, men også se godt ud og være holdbart. Derfor bliver vores langærmede bluser, toppe og t-shirts til drenge og piger fremstillet af kvalitetsmaterialer. Samtidig har vi øje for funktionaliteten og følger de højeste kvalitetskrav. Det viser vi med vores "Tchibo Certified Merchandise"-mærke, også kaldet TCM-mærket. I vores LAVET MED OMTANKE-projekt anvender vi bæredygtig produktion og økologiske materialer.