×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Babyudstyr

Babyudstyr – et must for vordende forældre

Når der er småfolk på vej, kan de vordende forældre ikke komme hurtigt nok i gang med at samle udstyr til babyen. Alt skal være klar, når den lille melder sin ankomst! Især når det er det første barn, kan nye forældre være usikre på, hvilke ting der er strengt nødvendige. Her hos Tchibo finder du vores egen lille tjekliste for babyudstyr og værdifulde tip om familieforøgelsen. Kig ind i shoppen, og gør klar til en fantastisk modtagelse af familiens nye medlem!
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • 2 hagesmække med ærmer
Foret med fugtafvisende folie – god beskyttelse af tøjet
109DKK
75DKK
Quick view
  • Babysovepose, vatteret
Ydermateriale af hudvenlig, ren bomuld i blød single jerseykvalitet
249DKK
179DKK
Quick view

Babytøj til drenge og piger

Der er delte meninger, når det gælder babytøj. Som basisgarderobe skal der anskaffes nogle bodyer, strømpebukser, sokker, overdele samt huer. Invester i dele af høj kvalitet, der tåler hyppigere vask uden at miste formen. Materialer, der er fri for skadelige stoffer, såsom økologisk bomuld, er så vidt muligt et must. Vær opmærksom på, at spædbørn vokser rigtigt hurtigt – man skal derfor heller ikke købe alt for meget tøj til barnets første måneder.

Babytilbehør: Det skal du også have købt i god tid

Udstyr som flasker samt separate flaskesutter til hhv. mælk og kamillete og i givet fald modermælkserstatning er en god hjælp. Skal du amme, er en amme-bh, en ammepude samt ammeindlæg praktiske hjælpemidler i hverdagen. Til puslebordet hører bleer, en blespand, et pusleunderlag, der kan tørres af, samt relevante plejeprodukter, og en pusletaske er praktisk at have med på farten. Du må endelig heller ikke glemme at anskaffe krammedyr og babys første legetøj.

Det rigtige udstyr når babyen skal sove

Selvom babyen sover hos dig af og til, er en babyseng eller i begyndelsen en vugge det vigtigste møbel i hjemmet. Gå efter en model, der passer til hjemmets størrelse og som er nem at flytte rundt. I sengen skal der også være en madras samt en dejlig sovepose, der alt efter årstiden kan være tyk eller tynd. Spædbørn har ikke brug for hovedpuder eller dyner.

Det rigtige materiale til basisudstyret

Især når det gælder tekstiler til børneværelset og tøj til spædbørn er naturlige og bæredygtigt producerede materialer uden skadelige stoffer vigtige for at skåne de smås følsomme hud. Hos Tchibo finder du derfor tøj i forskellige design og størrelser af certificeret økologisk bomuld, såsom økologisk dyrket GOTS-bomuld. Mærket for vores initiativ LAVET MED OMTANKE viser, hvilke produkter der egner sig til et bæredygtigt børneværelse.

Tchibo Share – du kan blot leje børnetøjet

Med vores exceptionelle service Tchibo Share kan du leje børnetøjet frem for at købe det. Fordelen er, at der kommer afveksling i barnets klædeskab, du har altid babytøj i den rigtige størrelse ved hånden og returnerer blot det tøj, som barnet er vokset ud af. Det er både godt for bankkontoen og miljøet!