×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Babysoveposer

Babysovepose – for en helt igennem god nats søvn

Almindeligt sengetøj er ikke velegnet til de allermindste. Derfor er en babysovepose til børn op til et år – og ofte også ældre – det helt rigtige valg. Den sikrer, at barnet til enhver tid er omgivet af blødt og hudvenligt stof og falder til ro på en optimal måde uden at blive forstyrret af en dyne. Hos Thibo kan du få babysoveposer med forskellige motiver og i forskellige farver, så du kan skabe de bedste forudsætninger for søde drømme og uforstyrret nattero!

Babysoveposen er det sikre alternativ til sengetøj

Babysoveposen tjener et dobbelt formål – den beskytter mod kulde, fordi babyen ikke kan skubbe dynen af sig, men også mod overophedning og farlig tildækning, da barnet ikke kan trække hverken dynen eller puden over hovedet og ansigtet. Soveposen trækkes som en heldragt ud over babyens natdragt og indhyller ben og overkrop på en behagelig måde. Du kan vælge mellem en ærmeløs variant og en varm sovepose med ærmer til vinterbrug.

Forskellige babysoveposer til hver årstid

Ligesom voksne om sommeren skifter dundynen ud med en lettere sommerdyne, skal du også tilpasse babysoveposen til årstiden. Brug en let babysovepose om sommeren, som barnet ikke kommer til at svede i, og en tyk og tilstrækkeligt varm babysovepose om vinteren. Her kan en dunsovepose være en god idé til spædbarnet. Du kan også vælge en åndbar helårssovepose af bomuld, som barnet vil føle sig godt tilpas i til enhver tid.

Hvilken størrelse babysovepose skal jeg vælge?

En nyfødt skal naturligvis bruge en mindre babysovepose end et barn på 1 år. Hvis soveposen er for stor, er der ikke kun fare for, at spædbarnet glider langt ned i soveposen, men barnet kan heller ikke varme soveposen op med sin kropsvarme. Dermed køles kroppen hurtigere ned i løbet af natten. Du kan med et simpelt regnestykke beregne størrelsen på din babys sovepose – din babys kropslængde – hele barnets længde + 10 cm "bevægelsesfrihed" til fødderne.

Til de sparsommelige: soveposen, der vokser med barnet

Du kan som alternativ vælge en sovepose, der vokser med barnet. Takket være det gennemtænkte design med lynlåse eller trykknapper, kan du typisk forlænge denne babysovepose med 20 til 30 cm, så dit barn kan bruge den i længere tid. Vær opmærksom på følgende ved soveposer, der vokser med barnet – ærmegabene skal også være udstyret med trykknapper til at gøre posen mindre, så armene ikke kan glide ind i selve posen.

Bestil babysoveposen hos Tchibo, og gør en god gerning

Hos Tchibo kan du være sikker på, at du får en babysovepose og babytøj af hudvenligt, økologisk bomuld af høj kvalitet og i den bedste forarbejdning. Det garanterer TCM-mærket. Forkortelsen står for "Tchibo Certified Merchandise", og mærket tildeles kun produkter, der opfylder vores høje kvalitetskrav.