×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Babybukser

Babybukser til enhver anledning

Til babyudstyret hører naturligvis også de første sæt tøj til det nyeste familiemedlem. Et sæt bestående af overdel og bukser er et godt alternativ til sparkedragt og babybody. Det er ikke let at finde behagelige og robuste babybukser, der er dejlige for dit barn at ligge i, men som også kan holde til de første kravleforsøg. Sæt derfor din lid til Tchibos gennemprøvede kvalitet, og kig vores sortiment igennem online for at se vores babybukser i forskellige look og design.
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • 2-delt flyverdragt
Åndbart, vindtæt og vandafvisende ydermateriale med forseglede sømme
449DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Chinos
Perfekt pasform med indvendig, justerbar lukning i taljen
209DKK
179DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Tylnederdel med leggings
Leggings med påsyet tylnederdel
129DKK
79DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
Kun få tilbage
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Softshelloveralls
Vindtætte, vandtætte og åndbare
359DKK
Quick view
1

Sådan ser de ideelle babybukser ud

Babybukser lukkes enten med trykknapper eller er udstyret med en bred elastik, der hverken trykker eller strammer. De slutter typisk længere oppe end bleen og har et snit, så der er rigeligt plads til bleen i bukserne. De perfekte babybukser har rigeligt plads til de første bevægelser eller forsøg på at kravle. Specielle babybukser til at kravle på børneværelset har forstærkninger på knæene og er særligt behagelige og slidstærke.
En model til alle anledninger

En model til alle anledninger

Mange babybukser er fremstillet af bomuld, da dette materiale er meget robust og hudvenligt. Babybukser fås hos Tchibo i enkle farver, der er det perfekte favoritbasistøj, men også med kulørte mønstre – også i sæt med en matchende overdel. Til særligt festlige lejligheder kan forældrene glæde sig over fine varianter som seler eller overalls. Babybukser eller babyoveralls med fødder er meget populære, da de små ikke kan tabe sokkerne.
Babybukser til kolde dage

Babybukser til kolde dage

Når du vil være sikker på, at din baby også ved lave temperaturer er godt og varmt klædt på, skal du blot kombinere bukserne med et par strømpebukser eller vamsede sokker. Som alternativ kan en varmere model med frottéinderside være et godt valg på kolde dage. Du har især brug for tøj som dette, når du bærer barnet i en slynge eller lignende, hvor benene er ubeskyttede. Transporteres barnet i barnevogn, er en fodpose foret med lammeskind eller et tykt tæppe en god idé.

Tchibo Share – alternativet til at købe

Tchibo Share er et spændende alternativ til regelmæssige køb af nyt børnetøj. Her kan du leje børnetøjet på månedsbasis. Du udvælger det ønskede tøj online, får det leveret til din hjemmeadresse og sender det blot retur, når det ikke længere passer. Du betaler ganske enkelt pr. stykke tøj og kan på den måde klæde dine børn bæredygtigt på. Du kan naturligvis også i den forbindelse stole på den gennemprøvede Tchibo-kvalitet og modtager kun tøj i upåklagelig tilstand.

Babybukser fra Tchibo – altid det rigtige valg

Fine overalls eller de første kravlebukser. Når du vælger babybukser fra Tchibo, får du kvalitetsprodukter af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Samtidig støtter vi bæredygtige initiativer såsom "Cotton made in Africa" eller vores eget projekt LAVET MED OMTANKE, som omfatter forskellige produkter af bæredygtige materialer. Kig efter babybukser til drenge og piger, der er gode for både bankkontoen og miljøet!
Babybukser fra Tchibo – altid det rigtige valg