×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Babybodyer

Babybodyer – det behagelige basistøj til din baby

De første måneder af livet tilbringer babyen hovedsagelig i en body. Og det er der en grund til: Det er en praktisk heldragt, der ikke glider af, drejer rundt og som endda er dejlig varm. Du kan nemt tage en babybody af og på og kan nyde godt af et stort udvalg af farver og søde design. Kig vores sortiment igennem, og se også vores sjove sparkedragter og babybodysæt!

Hudvenlige babybodyer til drenge og piger

Bodyen hører helt sikkert til det nødvendige babyudstyr, og de friskbagte forældre bør have mindst fem til otte styk klar, når familieforøgelsen sker. Så har dit barn behageligt undertøj på, der sidder helt optimalt inden under en sparkedragt (varianten i et stykke og med ben) eller babykjolen. Vores bodyer er fremstillet af ren, hudvenlig økologisk bomuld, hvilket ligeledes gør dem behagelige at have på og sikrer en høj komfort. Så har de små udstyret i orden fra start!
En model til alle årstider – lang- og kortærmede bodyer

En model til alle årstider – lang- og kortærmede bodyer

Du kan få babybodyer til piger eller drenge med enten korte eller lange ærmer. De langærmede bodyer er ideelle til lavere temperaturer, da de holder barnet dejligt varmt inden under en pullover og et par bukser. Om sommeren er den kortærmede body derimod den helt rigtige model. Disse babybodyer kan bruges som let undertøj inden under en bluse eller en luftig jakke. Når det er særligt varmt, kan din guldklump naturligvis også blot have en body på.
Slå om-model eller knapper i skridtet? Størrelsen afgør det!

Slå om-model eller knapper i skridtet? Størrelsen afgør det!

Især i de første måneder er slå om-modellen ideel. I modsætning til modellen med lukning i skridtet slår du denne body om barnet og lukker den ved hjælp af stolpelukningen med trykknapper i siden. Den har den fordel for både dig og barnet, at bodyen ikke skal trækkes ned over kroppen. På den måde bliver det også nemmere og mere enkelt at skifte bleen. Hos Tchibo finder du de praktiske slå om-bodyer op til str. 62/68, og til de lidt større børn kan du få bodyer med lukning i skridtet.

Mange forskellige design – babybodyer med tekst, mønstrede eller ensfarvede

Som med andet børnetøj finder du hos Tchibo også babybodyer til drenge og piger i forskellige look. Med sjov tekst, søde motiver eller klassiske striber – udvalget er stort. Det samme gælder farverne. Hvis du vælger en lys, ensfarvet model, kan du med stoffarver selv gøre babybodyen personlig ved at male kreative design på den. Også en smart idé som barselsgave!

Sådan måler du den rigtige størrelse til babyblusen

Når du køber babybodyer, spiller den rigtige størrelse en afgørende rolle. Hvordan finder du den? Du skal blot måle barnets kropslængde, da vores kombistørrelser tager udgangspunkt i babyens størrelse. Er dit barn f.eks. 64 cm lang, skal du vælge en størrelse 62/68, og er barnet 76 cm, passer en str. 74/80 bedst. Det er en god idé at bruge vores størrelsestabel.
Mange forskellige design – babybodyer med tekst, mønstrede eller ensfarvede

Sådan skal babybodyen vaskes

Det er intet under, at babybodyerne ofte ryger en tur i vaskemaskinen. Når det gælder den første skefuld grød og mos, lander der langt mere på tøjet end i munden. Og der sker også nemt ulykker i bleområdet. Vores tip – følg ved vask af babytøjet altid angivelserne på vaskemærket, og anvend vaskemiddel, der ikke indeholder duftstoffer og parfume.
Sådan skal babybodyen vaskes