×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Babybluser

Babybluser til piger og drenge

Der er allerede flotte bluser i shoppen til de helt små til de varme forårs- og sommerdage, som dit barn kan tage sine første skridt eller smage sit livs første is i. Og skulle tøjet blive snavset eller plettet, er det ikke så slemt endda. Gode babybluser til drenge og piger er nemlig meget lette at pleje. Hos Tchibo får du babybluser i god kvalitet og med fine motiver. Bestil dine yndlingsstyles online med det samme!
1

Babybluser i fantastiske og flotte design

En babybluse skal naturligvis først og fremmest være behagelig og sidde ordentligt. Men det betyder ikke, at udseende ikke er vigtigt. Derimod er der selv til de mindste bluser i flotte design. Babybluser med tekst, der får smilet frem, er meget populære. Skal det være lidt sjovt, er der børnebluser med referencer til bands, men dyremotiver eller fine mønstre er også altid en god idé . Ensfarvede babybluser er tidløse og er velegnede til både drenge og piger.
Hvad er vigtigt, når det gælder babybluser?

Hvad er vigtigt, når det gælder babybluser?

Babyens hud er langt mere følsom end voksnes, og derfor er materialeegenskaberne ekstremt vigtige. Her er åndbar og økologisk bomuld oplagt, da det føles dejligt blødt mod huden. Samtidig sætter du som forælder helt sikkert pris på, at babyblusen let kan blive helt ren med en tur i vaskemaskinen. Der kan jo let komme noget tomatsovs, spinat eller chokolade på babytøjet.
Babybluser, der kan bruges til det hele

Babybluser, der kan bruges til det hele

Babybluser er ideelle basics i barnets garderobe. Om sommeren udgør den sammen med et par babyshorts det helt perfekte fritidssæt, når du ruller gennem byen med klapvognen eller vil tilbringe dagen i parken. På den kolde årstid er blusen helt perfekt som et ekstra lag. Med en body inden under og en pullover udover skal babyen nok holde varmen.

Sådan finder du den rigtige størrelse babybluse

Som voksen kan du straks mærke, om en overdel er for stram eller for løs, men det kan din baby ikke fortælle dig. Derfor skal du sikre, at babyblusen især i halsudskæringen sidder til mod kroppen, men ikke strammer. Ved køb skal du gå efter babyens kropslængde. Brug vores størrelsestabel til at finde den rigtige størrelse.

Sådan vasker du babyblusen

Når du har købt nyt tøj til din baby, skal du altid vaske det, inden det tages i brug, uanset om det er en top eller sweatshirt, en body eller bluse. Følg altid producentens angivelser på mærket med vaskeanvisninger. Når babyblusen har en frisk plet, skal du straks behandle den med et rengøringsmiddel såsom galde- eller kernesæbe, og derefter vaske tøjet i vaskemaskinen.
Sådan vasker du babyblusen