×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Accessories

Accessories til børn – praktisk og smart tilbehør

En smart hue eller et sejt halstørklæde – accessories skal være farvestrålende, sjove og søde for at falde i børnenes smag. Mens det først og fremmest er sjovhedsfaktoren, der tæller hos børn, ser du som forælder efter praktiske accessories. Gå på opdagelse i Tchibo praktiske accessories specielt beregnet til drenge og piger – fra søde vendehuer til hagesmækker med dyremotiver og kabinekufferter til børn.
  • Børnerygsæk
Med vandafvisende ydermateriale
129DKK
79DKK
Quick view
  • Børnetaskeparaply med farveskift
Skifter farve i regnen: fra hvid regnbue til kulørt regnbue
89DKK
Quick view
  • Børnerygsæk
Med vandafvisende ydermateriale
129DKK
79DKK
Quick view
  • Microfleecetubetørklæde
Blødt, let og varmt
59DKK
45DKK
Quick view
  • Microfleecetubetørklæde
Blødt, let og varmt
59DKK
45DKK
Quick view
  • Hue og halstørklæde
Blød, lækker single jerseykvalitet
79DKK
75DKK
Quick view
  • Vinterhandsker
Multifunktionelle: udstyret med vandtæt, vind- og kuldeafvisende Hipora-membran®
139DKK
Quick view
  • 3 hagesmækker
Af blød single jersey – dobbelt lag
85DKK
55DKK
Quick view
  • Solhat
Hudvenlig, ren økologisk bomuld
fra59DKK
Quick view
  • Multifunktionstørklæde
Blød microfleece og lækker single jersey – behageligt let at have på
59DKK
45DKK
Quick view
1

På tur med det helt rigtige udstyr!

Børn har ofte en helt klar forestilling om, hvilke ting de vil have med på farten. Rygsække og tasker til vuggestue, børnehave, skole og fritid er særligt populære, så der er plads til madkassen, drikkedunken og endda krammedyret. Polstrede remme, der kan indstilles i længden, gør taskerne behagelige at have på og skåner de sarte børnerygge.
Accessories til alle årstider

Accessories til alle årstider

Om foråret og sommeren beskytter seje solbriller de sarte børneøjne, mens hatte og kasketter beskytter mod solskoldning. Større solhatte er især populært til de små. Vamsede huer og varme halstørklæder eller tørklæder er uundværlige accessories til børnene om efteråret og vinteren. Og dejlig blød bomuld eller fleece er i høj kurs hos de små. Friske farver og børneegnede motiver sikrer, at barnet gerne vil have huen og tørklædet på.
Den rigtige kombination af accessories

Den rigtige kombination af accessories

Praktisk: Mange accessories til børn fås hos Tchibo som sæt, så f.eks. hue og tørklæde passer sammen, eller at du også kan få et matchende etui til solbrillerne. Tommelfingerreglen er: Lad selv børnene vælge de accessories, de vil kombinere, så de får medbestemmelse, og de anskaffede accessories faktisk bliver brugt. Dermed styrker du barnet selvbevidsthed, og skulle det blive for moderne eller farvestrålende, kan du altid trække lidt i land.

Accessories til børn: Lækre gaver til drenge og piger!

Fødselsdag, påske eller skolestart – hos Tchibo finder du gennemtænkte og dejlige gaveidéer til børn. Disse accessories til børn rammer den perfekte balance mellem smukt design og praktisk funktionalitet. Og også forældrene bliver glade, når barnet får et nyt halstørklæde eller en ny madkasse i gave i stedet for legetøj!

Vores løfter om accessories til børn

Hos Tchibo hos du købe praktiske og smarte accessories til børn, der med moderne design og høj forarbejdning falder både i din og barnets smag. Få garanti for vores udsøgte produktkvalitet med TCM-mærket, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber accessories til børn online, skal du ligeledes se efter mærket "LAVET MED OMTANKE". Det kendetegner produkter, der består af bæredygtige materialer såsom økologisk bomuld.
Vores løfter om accessories til børn