×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Borde & stole

Borde & stole

 • Natbord
Med speciel højde – kan også bruges til senge med boksmadras
759DKK
Quick view
 • Polstret stol med fløjlsbetræk
Massive egetræsben med stålkapper af børstet rustfrit stål
1.229DKK
829DKK
Quick view
 • Polstret skammel
Et møbel fra vores landstedsserie
1.249DKK
Quick view
 • 2 indskudsborde
En del af vores Landidyl-serie
669DKK
Quick view
 • Kommode
1.499DKK
1.169DKK
Quick view
 • Polstret stol
 • Polstret stol
Med armlæn
1.079DKK
Quick view
 • 2 borde med hylde
Et møbel fra vores Nordic-serie
759DKK
Quick view
 • Polstret stol
 • Polstret stol
Med armlæn
1.079DKK
Quick view
 • Polstret stol
I retrodesign
1.049DKK
829DKK
Quick view
 • Polstret puf med egetræssokkel
En del af vores serie »Scandi Design Classics«
629DKK
Quick view
 • Polstret drejestol, der kan indstilles i højden
Et møbel fra vores Nordic-serie
1.669DKK
Quick view
 • Klapbord med reol og tavle
En del af vores serie »Scandi Design Classics«
1.229DKK
829DKK
Quick view
1

Borde og stole til en hyggelig sammenkomst

Om det er afslappede måltider med familie og venner, livlige spilleaftener eller lektielæsning med børnene, bliver et stort bord i hjemmet ofte et vigtigt samlingspunkt, der giver plads til fælles oplevelser, når det kombineres med de rigtige stole. Gå på opdagelse i Tchibos udvalg af udtrækkelige spiseborde, praktiske sofaborde samt hyggelige siddebænke, og bliv inspireret af vores tips!

Det skal du være opmærksom på, når du køber bord og stole

Lette at pleje

Glatte overflader gør det generelt lettere at fjerne krummer og andet snavs fra borde og stole. En fugtig klud er nok til glaspladen eller den lakerede træplade, og det samme gælder betræk, der tåler aftørring. Det er dog endnu mere simpelt, når aftagelige betræk kan vaskes i vaskemaskinen. Møbler af massivt træ er typisk også lette at pleje. Tør dog straks spildt væske op, og stil ikke varme gryde direkte på bordpladen.

Bordpladen

Valg af det rigtige bord afhænger af, hvor mange personer, der skal være plads til, og hvor meget plads du har. Du skal beregne ca. 60 til 70 cm bordlængde pr. person. Bordets bredde skal være mindst 90 cm for at skabe gode siddepladser. Det anbefales, at bordet står mindst en meter fra væggen, for at bordet ikke bliver for dominerende i stuen, også i forhold til stuens andre møbler.

Borde og stole af høj kvalitet i forskellige design

Træborde: Borde med naturlig charme

Borde af ægte træ kan være meget forskellige. Alene årringene er forskellige fra bord til bord. Dog har alle borde af dette naturmateriale det tilfælles, at deres naturlige charme smitter af på rummet. På den måde skaber et træbord en behagelig atmosfære. Det er meget praktisk er, at bordene passer til mange forskellige indretningsstile. Således passer et lyst træbord til den romantiske landstil, hvorimod et mørkt træbord er et harmonisk supplement til en elegant interiørstil.

Sådan finder du det rigtige spisebord

Spisebordet spiller en central rolle og udfylder som familiens omdrejnings- og samlingspunkt flere funktioner på samme tid. Hvis du gerne har mange gæster, men et kæmpebord er irriterende i hverdagen, er et udtrækkeligt spisebord en god løsning. Mange borde kan også indstilles i højden f.eks. til børnefødselsdagen, så det passer til de små gæster. Det er lige så vigtigt, at spisebordet passer ind i stilen visuelt.

Den praktiske siddebænk

En siddebænk er rigtig praktisk, uanset om det er til entréen, soveværelset eller som køkkenmøbel. Med nogle fine puder fungerer den ikke kun som en tiltalende siddemulighed, men har derudover også masser af opbevaringsplads. En bænk ved spisebordet har den fordel, at du har brug for færre ekstra siddepladser, når du har gæster. Ryk blot lidt sammen, og I kan hurtigt skaffe plads til en mere.

Med eller uden armlæn?

En kaffeaftale eller en middag varer noget længere, når man er i godt selskab. Her er det vigtigt med ordentlige stole, der ud over en høj ryg og en godt polstret siddeflade også har armlæn for en høj komfort. Frem for alt fylder stole med armlæn mere ved bordet. Det kan derfor være nødvendigt at vælge et større bord, for at der er plads til alle gæsterne.

Vores løfter om borde og stole

Vi vil gerne overbevise dig med en særligt høj siddekomfort, når det gælder vores borde og stole. Derfor er produkterne i Tchibo-sortimentet fremstillet af holdbare materialer og bearbejdet med stor omhyggelighed. Når du køber bord og stole i vores onlineshop, kan du stole på Tchibos produktkvalitet. Det garanterer vi med "Tchibo Certified Merchandise"-mærket eller blot: TCM.