×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Bondegård
Desværre udsolgt

Bondegård

429 DKK -37% - Du sparer 160 DKK
269 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Perfekt til dyrevenlig leg
  • I FSC®-certificeret træ
  • TÜV-testet

Bondegård

Produktnummer: 74814

Klar til dyrevenlig leg? Så kom bare her, børn! Med bondegården i FSC®-certificeret træ har du til hver en tid livet på landet indenfor rækkevidde. Legetøjet består af en lade med aftageligt tag og dobbelt svingdør, en lille stald og seks hegn, du kan sætte op, som du vil. Fem trædyr har til huse på bondegården - får, gris, ko, hest og høne - samt bondemanden og hans kone.

Farve:

Naturfarver og lakerede farver

Materiale:

FSC®-certificeret birketræ

Mål:

B x H x D lade ca. 35 x 30 x 29 cm
B x H x D stald ca. 23 x 13 x 18 cm
B x H x D hegn ca. 14 x 6 x 2 cm

Tilbehør:

Inkl. brugsvejledning

Download yderligere produktinformationer

Anvisning (PDF, 326 KB)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

FSC® træ

Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

74814

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.