×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Elastisk stofkvalitet – blød og lækker
89 DKK 69 DKK Quickshop
Vend kødet nemt
59 DKK 41 DKK Quickshop
Kunststof af høj kvalitet
41 DKK 33 DKK Quickshop
Til individuel udsmykning af f.eks. tøj, tasker og pudebetræk
41 DKK 33 DKK Quickshop
Slidstærkt, UV- og vejrbestandigt
249 DKK Quickshop
Kan betjenes med en hånd
249 DKK 169 DKK Quickshop
Ekstrahøjt arbejdsbord giver mulighed for en bekvem arbejdsstilling - det er skånsomt for ryg og knæ
409 DKK Quickshop
Optimal støttende komfort, når du sover på siden
169 DKK Quickshop
Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«
569 DKK Quickshop
Ideelt som sidebord eller blomstertaburet
169 DKK Quickshop
Med polstring og skuffe
969 DKK Quickshop
Af brudsikkert og vejrbestandigt kunststof, kun egnet til udendørs brug
749 DKK Quickshop
Med rektangulær bordplade – ca. 95 x 55 cm
729 DKK Quickshop
Inkl. service, bestik og dækkeservietter til 2 personer
329 DKK Quickshop
Fyldt med fjer og hvide dun, 85% fjer, 15% dun iht. DIN EN 12934
329 DKK Quickshop
Yderside af blød velour – inderside af frotté med høj sugeevne
329 DKK Quickshop
Kunstfærdige keramikgreb
1.049 DKK 649 DKK Quickshop
Fyld af 60% hvide dun og 40% hvide fjer iht. DIN EN 12934
649 DKK Quickshop
Blød fleeceoverflade
129 DKK Quickshop
Med 3 spejlflader og meget opbevaringsplads
729 DKK 569 DKK Quickshop
Sjovt terningespil på farten og derhjemme
129 DKK Quickshop
Slidstærkt, UV- og vejrbestandigt
249 DKK Quickshop
Elastisk maskevare – blød og lækker kvalitet
69 DKK Quickshop
Vandafvisende – ideel til brug indendørs og udendørs
149 DKK Quickshop
Møbler fra vores Nordic-serie
409 DKK Quickshop
Stabilt 600D-polyesterstof gør det ekstra slidstærkt
409 DKK Quickshop
Med kuldeisolerende folie for optimal køling
129 DKK Quickshop
Af kvalitetsporcelæn i bone-china optik
129 DKK 89 DKK Quickshop
1 ...

Bolig – møbler og dekorationer til din indretning

Det bedste sted at slappe af er i sin egen bolig – et fristed, som man kan indrette efter ens egne præferencer, så hele familien kan føle sig tryg og godt tilpas. Her på Tchibo vil vi gerne hjælpe dig med at indrette hjemmet med fine møbler af høj kvalitet, som passer til din ønskebolig.

Skru op for hyggen i dit hjem

Når man åbner døren til sin bolig, er det rart at blive mødt af en atmosfære af hygge og varme. Den kan for eksempel skabes af bløde tæpper, ornamenterede lamper eller stilfulde møbler. Hvis du har en klar idé om, hvad du godt kan lide, behøver du ikke at investere i en indretningsarkitekt eller dyre designermøbler. Forsøg at indrette efter din personlige stil og dine boligbehov.

Færdiggør et klart koncept

Hvis du har en klar vision for, hvordan dine værelser skal indrettes, bliver opgaven meget nemmere. Så ved du allerede, hvilken stil du går efter og kommer derfor ikke til at gå i en fælde med at købe møbler hid og did, som du lige falder for. Mens møbler kan være smukke hver for sig, bør man holde sig helheden for øje. Og selvfølgelig gøre plads til de praktiske områder, der muligvis skal være der, som et hjemmekontor.

Har du en klar stil? Så bryd den!

Selvom du har et klart koncept, er du stadig fri til at eksperimentere og prøve noget nyt af. Små, fine detaljer og nøje udtænkte stilbrud kan skabe masser af sjov og glæde i et rum. Så vær ikke bange for at stille et stort arvestykke eller et særegent møbel frem i stuen – kontrasterne kan både fremhæve og berige din stil og vise din personlighed frem.

Vælg dine yndlingsfarver med omhu

Intet sætter stemningen i et rum så effektivt som farver. I Norden er vi meget kendt for et hvidt, minimalistisk design. Men lad ikke normerne holde dig tilbage fra at vælge dine yndlingsfarver. Husk dog den store effekt, de kan have. Grønne toner ser for eksempel opkvikkende ud, mens grå vægge kan skabe en større atmosfære af dybde.

Glem ikke skabspladsen

Det er ikke det sjoveste emne, som man nødvendigvis skriver meget om i boligannoncer, men ikke desto mindre en af de vigtigste egenskaber for en bolig, der er nemt at bo i: Masser af skabsplads! Et ryddeligt hjem ser bedre ud, og det er nemmere at rydde op, hvis man har god opbevaringsplads. I stedet for at støve en masse individuelle pyntegenstande af, så kan det betale sig at investere i for eksempel et kabinet. Så længe møblerne er flot designet, forskønner de også hjemmet.

Husk at være opmærksom, når du skal købe møbler

Man køber ikke en sofa mange gange i sit liv, så det gælder om at være opmærksom, når man investerer i de store møbler. Her spiller flere faktorer ind – for eksempel boligarealet, budget og smag. Men der er også andre ting, som det er vigtigt at være opmærksom på.

Materialets kvalitet

Vær sikker på, at du køber dine møbler i en god kvalitet, som kan holde til lidt af hvert. Vi anbefaler trætyper, der har fået en god behandling. De kan også have en antibakteriel effekt og sikre et bedre indeklima.

Godt håndværk

Man kommer ikke uden om, at gode møbler kræver godt håndværk. Det kan man genkende ved, at de bærende elementer i møblerne er stabile. En seng skal have en solid ramme, og en sofa behøver gode fjedre. Stabilitet kræver ikke, at møbler skal være store og klodsede – de skal blot være godt designet.

Nem pleje

Ingen gider bruge mere tid end nødvendigt på rengøring, så det er godt at sikre sig møbler, der kan holde til et livligt hjem uden straks at få pletter eller gå i stykker. For eksempel kan man få betræk til stole og sofaer, der kan tages af og vaskes uden besvær. På hyppigt anvendte overflader som på spisebordet er det en stor hjælp, hvis den har en god lakering. Så kan du hurtigt få hjemmet til at se rent og skinnende ud.

Vær sikker på størrelsen

Desværre er det svært at stole på øjemålet, når man køber møbler på nettet. Sørg for altid at måle den ledige gulvplads for at forsikre dig om, at der er plads nok til de møbler, du ønsker dig. Så slipper du for at sende noget retur. Husk at tage hensyn til, at man for eksempel kan få spiseborde, hvor en ekstra bordplade kan udfoldes, hvis du får gæster på besøg.

Gå på opdagelse i vores udvalg

Hos Tchibo gør vi en dyd ud af at kombinere funktionalitet og tiltalende design – vi vil hjælpe dig med at gøre din hverdag i hjemmet let og hyggelig. Lad vores udvalg af møbler og idéer til din bolig inspirere dig.