×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU15 2019
Boldkaster

Boldkaster

Dette hundelegetøj vil begejstre både hunde og hundeejere! Hvem har lyst til at se ind i et par skuffede hundeøjne, når pinden igen kun er fløjet nogle få meter væk? Denne boldkaster i fleksibel, let buet form giver mulighed for at kaste langt, uden at man skal bruge ret mange kræfter. Håndtaget er forsynet med gummi, så man har et fast hold. Og takket være den fleksible holder er det ikke kun bolde, men også andet hundelegetøj i forskellige former og størrelser, der kan samles op og kastes – uden at fingrene bliver beskidte! Hundelegetøj i 3 dele: Boldkaster med 2 bolde Der medfølger to legebolde: en orangefarvet bold, der kan flyde, til apporteringslege på stranden og i vandet. En gul bold med speciel udformning, der gør, at man ikke kan forudsige, hvilke retninger den går i, når den rammer jorden.
69 DKK
69DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.

Alternative produkter

Hundelegetøj til godbidder

Vækker hundens legesyge – kan fyldes med godbidder
50 DKK Quickshop

Picnictæppe

Yderside af blødt fleece
85 DKK 59 DKK Quickshop

Billedramme

I katteform – til at hænge op eller stå
85 DKK 33 DKK Quickshop

Notesbog

Med blyant og papirklips i bladform
75 DKK 59 DKK Quickshop

LED-lampe til pynt »Kaktus«

Med 20 LED'er med varmt hvidt lys
169 DKK 59 DKK Quickshop

2 LED-skuffelamper

Tænder og slukker automatisk, når skuffen åbner og lukker
75 DKK 50 DKK Quickshop