×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU20 2017
Bøjle-BH, offwhite meleret

Bøjle-BH, offwhite meleret

Høj bærekomfort selv ved store cups Denne bøjle-BH har en særlig komfortabel snitføring til store størrelser. Den udmærker sig blandt andet ved den brede sidedel og højere cupkanter. De brede stropper kan indstilles efter ønske i længden. Meshindsætninger ved cups og sidedele sørger for optimalt hold. Sømløse cups med formgivende bøjler, med dobbeltlag Cups, der er uden søm og som har dobbeltlag, med formgivende bøjler gør BH'en næsten usynlig under tøjet. Den er fremstillet af økologisk kvalitetsbomuld. Andelen af elasthan sørger for høj elasticitet, perfekt pasform og formbestandighed. Et yderligere plusplunkt inden for komfort er den utroligt bløde SoftSeal®-hægtelås, der kan indstilles i 3 længder. Undertøj med flot bearbejdede detaljer BH'en har også flotte detaljer: fine blondekanter og sløjfe.
109 DKK
109 DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.