×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Børnetøj

Børnetøj

Pyjamas

Overdel i blød single jerseykvalitet med glitrende motiv
129 DKK Quickshop

Jumpsuit

Hudvenlig bomuldsstretchkvalitet
179 DKK Quickshop

3 par boksershorts

Hudvenlig takket være høj andel af bomuld
85 DKK 59 DKK Quickshop
Flyverdragt
Kan p.t. ikke bestilles

Børnetrolley og -rygsæk

2-delt teleskopstang, der kan sættes fast – til små og større børn
329 DKK 249 DKK Quickshop

Softshelljakke

Vindtæt, vandafvisende og åndbar med Clima Protection System
299 DKK Quickshop

Pyjamas »Glow in the dark«

Tryk med selvlysende elementer, der lyser i mørke
109 DKK 85 DKK Quickshop

Bukser

Hudvenlig bomuldsstretchkvalitet
129 DKK 85 DKK Quickshop

Pyjamas »Glow in the dark«

Tryk med selvlysende elementer, der lyser i mørke
109 DKK 85 DKK Quickshop

2 hagesmække med ærmer

Foret med fugtafvisende folie – god beskyttelse af tøjet
109 DKK 85 DKK Quickshop

Pyjamas

Hudvenlig ren bomuld
109 DKK 79 DKK Quickshop
1 ...

Børnetøj – mode til de små

Du kender det sikkert. Din lille pode er i voksealder, og nu skal han eller hun allerede have nyt børnetøj igen! Vi kan ikke hjælpe dig med at få dit barn til at vokse mindre hurtigt, men vi kan hjælpe dig med at finde skøn børnemode til dit barn her hos Tchibo. Og hvem ved? Hvis du kan klæde dit barn i et nyt, trendy outfit, så er det måske ikke så trist endda med det vokseværk.

Hvad enten du har en dreng eller en pige, har vi slidstærkt, tjekket tøj, som kan holde til mange dages leg. Mens du måske selv kan føle dig lidt træt i koderne en gang imellem, så er dit barn sandsynligvis i en meget aktiv alder, hvor der ofte bliver leget for fuld styrke. Børn klatrer i træer, bygger slotte i sandkasser og leger fangeleg – i hvert fald når man kan få dem væk fra tv-skærmen og tabletterne. Derfor kræver det lidt ekstra af tøjet, hvis det skal kunne holde til det aktive liv. Vi fremstiller vores børnetøj med materialer af høj kvalitet, som er blevet omhyggeligt behandlet, så tøjet kan holde til masser af slid og hyppige vasketure.

Vi fører blandt andet solide vindjakker, som beskytter mod regn og kulde på legepladsen. Til drenge har vi et udvalg af behagelige bukser og seje bluser. Til piger har vi derudover også et udvalg af nederdele og kjoler. Nogle børn udvikler tidligt deres helt egen smag og har for eksempel nogle specifikke farver, som de godt kan lide at gå med. Særligt piger kan gå igennem en prinsessefase, hvor alt skal være lyserødt. Men ligegyldigt om din pige er til lyserøde prinsesseskørter eller dinosaurbluser, eller om din dreng er til sportstøj eller bomuldsbukser, så har vi et stort sortiment, hvor du kan finde deres nye favoritter. Ingen ved, hvad dit barn vil vokse op til at blive – om den lille rolling vil forandre verden som astronaut, opfinder eller filmstjerne – men med Tchibos børnetøj er dit barn i hvert fald klædt godt på til fremtiden.