×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Kun få tilbage
Hudvenlig, ren bomuld – blød og varmende
109 DKK 69 DKK Quickshop
Talje med elastik, så de sidder perfekt
69 DKK 50 DKK Quickshop
Vokser med barnet – variabel siddehøjde fra 47 til 55 cm
829 DKK 569 DKK Quickshop
Hudvenlig ren bomuld
109 DKK Quickshop
Underlagt med fugtafvisende folie, der beskytter tøjet
109 DKK Quickshop
Hudvenlige takket være højt indhold af bomuld
79 DKK Quickshop
Ydermateriale af hudvenlig, ren bomuld i blød single jerseykvalitet
229 DKK Quickshop
Yderside af blød velour, inderside af frotté med høj sugeevne
169 DKK Quickshop
Vindtæt, vandtæt og åndbar
209 DKK 169 DKK Quickshop
Elastanforstærket komfortkant: snærer og glider ikke
109 DKK Quickshop
Hudvenlig, ren bomuld
149 DKK Quickshop
Hudvenlig ren bomuld
129 DKK Quickshop
Hudvenlig med højt indhold af bomuld
129 DKK 85 DKK Quickshop
Vindtætte, vandtætte og åndbare takket være High Performance-belægning og forseglede sømme
109 DKK Quickshop
Blød og lækker single jerseykvalitet
109 DKK Quickshop
Til at hoppe og lege med, kan fremme ligevægten
209 DKK Quickshop
Hudvenlig ren bomuld
109 DKK 85 DKK Quickshop
Blødt, varmende microfleece
85 DKK Quickshop
Vindtætte, vandtætte og åndbare med Helio Supra-membran
249 DKK 169 DKK Quickshop
Yderside af blød velour, inderside af frotté med høj sugeevne
169 DKK Quickshop
Hudvenlige takket være høj andel af bomuld
149 DKK Quickshop
Med højt indhold af økologisk bomuld
149 DKK Quickshop
Hudvenlig, ren bomuld
149 DKK Quickshop
Hudvenlig ren bomuld
149 DKK 129 DKK Quickshop
Med skridsikker, fleksibel ydersål
129 DKK Quickshop
Med varmende plysfor
129 DKK Quickshop
Hudvenlig, ren bomuld
129 DKK Quickshop
Hudvenlig, ren bomuld
129 DKK Quickshop
Sjovt terningespil på farten og derhjemme
129 DKK Quickshop
Af blød fløjl
109 DKK Quickshop
1 ...

Børn & baby – mode i børnehøjde

Når man shopper til børn og baby, er man ofte ekstra varsom. Som forælder vil man altid det bedste for sit barn. Vi fører en masse produkter til børn og baby, som er tilpasset de yngstes behov og som aldrig går ned på kvaliteten.

De første år er de vigtigste

De første år af et barns liv er præget af store begivenheder. De første skridt, de første ord, den første dag i vuggestuen – alt er nyt og spændende. Og hver ny udvikling bringer nye udfordringer og oplevelser til hele familien. Små børn er tapre opdagelsesrejsende, som stævner ud i en ny og mærkværdig verden. Intet er for småt til at blive undersøgt, og intet er for ulækkert til ikke at få en tur i munden. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de ting, som man omgiver børnene med.

Sikkerhed først

I de første leveår bør man for eksempel undgå levetøj med små komponenter, som de små kan komme til at sluge. Ligeledes er det farligt med beklædningsgenstande, der har snore eller snørebånd. Ansvarlige producenter angiver altid på deres produkter, hvilken alder der er passende.

God kvalitet

Pas på med at købe meget billigt børnelegetøj af plast. Da børns immunforsvar ikke er fuld udviklet, kan de hurtigt reagere på giftstoffer med udslæt og endog udvikle allergier. Selv hvis du køber noget, der ser ud til at være lavet af naturligt materiale, kan det også være blevet behandlet med forurenende stoffer. Så tjek altid kvaliteten, før du finder pengepungen frem.

Naturlige materialer

Huden er meget følsom hos børn og babyer. Derfor bør de kun klædes i sarte tekstiler. For eksempel er økologisk bomuld eller ubehandlet uld meget velegnet. Leder du efter legetøj i naturlige materialer til lidt ældre børn, så kig gerne på trælegetøj. Træ er både stabilt og holdbart.

Sjovt og lærerigt

Med højtoplæsning kan du styrke dit barns sprogfærdigheder, og sjovt legetøj kan styrke motoriske færdigheder. Børn og babyer suger lynhurtigt viden til sig – så mens I hygger jer og har det sjovt, kan det nemt også være lærerigt.

Find masser af udstyr til børn og baby hos Tchibo

Hvis du leder efter lækker børnemode, fine møbler til børneværelset eller sjovt nyt legetøj, så bør du browse gennem vores fine udvalg. Gør din lille eventyrer klar til verden med udstyr fra Tchibo!

Børne- og babymode

Sparkedragter, handsker og regntøj – hos os finder du alt, hvad du har brug for til at klæde dit barn på til alle lejligheder. Se på søde dragter i økologisk bomuld og vælg mellem mange børnevenlige designs – her kan du for eksempel finde prikker, striber, hjerter og søde dyr.

Legetøj

Prinsesseslotte, dinosaurtegnebøger eller bondegårdsdyr – alle børn har deres favoritter. Hvis du er i tvivl, kan du finde inspiration og hjælp hos os. I vores udvalg finder du sikkert noget, der vil gøre et barn lykkeligt.

Hos Tchibo er god kvalitet alfa og omega

Vi bekymrer os om børns sundhed, og derfor pålægger vi alle vores produkter en streng kvalitetskontrol. De bliver satset af eksterne kontrollører, så vi er sikker på, at vi kun sætter helt uforurenende, gode varer på markedet. Vi angiver altid en aldersanbefaling på vores legetøj. Så ved du, om legetøjet rammer plet lige nu, eller om det er bedre at vente endnu et år.

Vi lægger også stor vægt på på bæredygtighed i produktionen. Mange af vores møbler har et FSC-certifikat. Det betyder, at træet i møblet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Ved vores børne- og babytøj benytter vi hovedsaligt hudvenlig økologisk bomuld.