×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Termoregnjakke

Vindtæt, vandtæt og åndbar
219 DKK Quickshop

Gummistøvletter

Ekstra indlægssål så de dækker flere størrelser
159 DKK Quickshop

Termoregnbukser

Varmt microfleecefor – ideelle til den kolde årstid
129 DKK Quickshop

Langærmet kjole med flæser

Blød og løsthængende Lenzing Viscose®
169 DKK 119 DKK Quickshop

Jerseykjole

Hudvenlig med høj procentdel bomuld
159 DKK Quickshop

Regntrenchcoat

Vindtæt, vandtæt og åndbar takket være coating og forseglede sømme
259 DKK Quickshop

3 par strømpebukser

Elastanforstærket komfortkant: intet der strammer eller rutsjer
129 DKK Quickshop

3 par strømpebukser

Elastanforstærket komfortkant: intet der strammer eller rutsjer
129 DKK Quickshop

Regnbukser

Belægningen og forseglede sømme gør dem vandtætte, vindtætte og åndbare
129 DKK Quickshop

Kravledragt

Hudvenlig, ren økologisk bomuld
85 DKK Quickshop

Læderstøvler

Ydermateriale og bindsål af læder
249 DKK Quickshop

Paraply med farveskift

Skifter farve i regnvejr: fra hvid til kulørt
119 DKK Quickshop

2 undertrøjer

Blød, formfast kvalitet i fin rib
79 DKK Quickshop

Joggingdenim med seler

Indvendigt blødt sweatmateriale – udvendigt autentisk jeansstil i used look med seler, der kan tages af
219 DKK Quickshop

Termoregnjakke

Vindtæt, vandtæt og åndbar
219 DKK Quickshop

Termoregnjakke

Vindtæt, vandtæt og åndbar
219 DKK Quickshop

Joggingdemin i jeanslook

Sweatstof i jeanslook
95 DKK Quickshop

Overall

Med 5 lapper, der kan stryges på for et individuelt look
179 DKK Quickshop

3 par boksershorts

Hudvenlige – i blød single jersey
85 DKK Quickshop
1 ...

Børn & baby – mode i børnehøjde

Når man shopper til børn og baby, er man ofte ekstra varsom. Som forælder vil man altid det bedste for sit barn. Vi fører en masse produkter til børn og baby, som er tilpasset de yngstes behov og som aldrig går ned på kvaliteten.

De første år er de vigtigste

De første år af et barns liv er præget af store begivenheder. De første skridt, de første ord, den første dag i vuggestuen – alt er nyt og spændende. Og hver ny udvikling bringer nye udfordringer og oplevelser til hele familien. Små børn er tapre opdagelsesrejsende, som stævner ud i en ny og mærkværdig verden. Intet er for småt til at blive undersøgt, og intet er for ulækkert til ikke at få en tur i munden. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de ting, som man omgiver børnene med.

Sikkerhed først

I de første leveår bør man for eksempel undgå levetøj med små komponenter, som de små kan komme til at sluge. Ligeledes er det farligt med beklædningsgenstande, der har snore eller snørebånd. Ansvarlige producenter angiver altid på deres produkter, hvilken alder der er passende.

God kvalitet

Pas på med at købe meget billigt børnelegetøj af plast. Da børns immunforsvar ikke er fuld udviklet, kan de hurtigt reagere på giftstoffer med udslæt og endog udvikle allergier. Selv hvis du køber noget, der ser ud til at være lavet af naturligt materiale, kan det også være blevet behandlet med forurenende stoffer. Så tjek altid kvaliteten, før du finder pengepungen frem.

Naturlige materialer

Huden er meget følsom hos børn og babyer. Derfor bør de kun klædes i sarte tekstiler. For eksempel er økologisk bomuld eller ubehandlet uld meget velegnet. Leder du efter legetøj i naturlige materialer til lidt ældre børn, så kig gerne på trælegetøj. Træ er både stabilt og holdbart.

Sjovt og lærerigt

Med højtoplæsning kan du styrke dit barns sprogfærdigheder, og sjovt legetøj kan styrke motoriske færdigheder. Børn og babyer suger lynhurtigt viden til sig – så mens I hygger jer og har det sjovt, kan det nemt også være lærerigt.

Find masser af udstyr til børn og baby hos Tchibo

Hvis du leder efter lækker børnemode, fine møbler til børneværelset eller sjovt nyt legetøj, så bør du browse gennem vores fine udvalg. Gør din lille eventyrer klar til verden med udstyr fra Tchibo!

Børne- og babymode

Sparkedragter, handsker og regntøj – hos os finder du alt, hvad du har brug for til at klæde dit barn på til alle lejligheder. Se på søde dragter i økologisk bomuld og vælg mellem mange børnevenlige designs – her kan du for eksempel finde prikker, striber, hjerter og søde dyr.

Legetøj

Prinsesseslotte, dinosaurtegnebøger eller bondegårdsdyr – alle børn har deres favoritter. Hvis du er i tvivl, kan du finde inspiration og hjælp hos os. I vores udvalg finder du sikkert noget, der vil gøre et barn lykkeligt.

Hos Tchibo er god kvalitet alfa og omega

Vi bekymrer os om børns sundhed, og derfor pålægger vi alle vores produkter en streng kvalitetskontrol. De bliver satset af eksterne kontrollører, så vi er sikker på, at vi kun sætter helt uforurenende, gode varer på markedet. Vi angiver altid en aldersanbefaling på vores legetøj. Så ved du, om legetøjet rammer plet lige nu, eller om det er bedre at vente endnu et år.

Vi lægger også stor vægt på på bæredygtighed i produktionen. Mange af vores møbler har et FSC-certifikat. Det betyder, at træet i møblet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Ved vores børne- og babytøj benytter vi hovedsaligt hudvenlig økologisk bomuld.