×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Drøm som i Tusind og en Nat

Sov godt i bløde stoffer

 
Jerseyfaconlagen
Kan p.t. ikke bestilles
 
Jerseyfaconlagen
Kan p.t. ikke bestilles
      
Ekstrahøjt jerseyfaconlagen
Desværre udsolgt
 
Ekstrahøjt jerseyfaconlagen
Desværre udsolgt
  
   
2 jerseyhovedpudebetræk
Desværre udsolgt
  

Dekorationsidéer fra Orienten

Flot og glinsende boligindretning

Orientalsk flair til hjemmet

 
  
Pyntepudebetræk
Desværre udsolgt
  
Loungesofabord
Bordplade af ridsefast fibercement
829 DKK 329 DKK Quickshop
 
Loungepuf
Understel i moderne kunststofflet
1.049 DKK 669 DKK Quickshop

Inspirerende og smuk bordpynt

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.