×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Bluseshirt

149DKK -20%
119DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
on., 25.09.2019 - ma., 30.09.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Med økologisk bomuld
  • Forside af faldende vævet materiale – ærmer og bagside i blød single jersey
  • Længere skåret bagpå

Bluseshirt

Produktnummer 77047

Vævet bluseforside – ærmer og bagside i jersey

Det faldende vævede materiale på forsiden giver denne bluseshirt et elegant, og de 3/4-ærmer og bagsiden i blød single jersey et sportsligt udseende. Blusens søm forneden er afrundet og er skåret en anelse længere bagpå.

Farve:

Mørkeblå

Materiale:

50% bomuld (økologisk dyrket), 50% polyester
Forside 100% polyester

Mål:

Samlet længde ca. 74 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Vask og stryg på vrangen
Vask med lignende farver
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

77047

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.