×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Bluseshirt

129DKK -7%
119DKK
inkl. moms
  • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
ma., 03.02.2020 - fr., 07.02.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Forside af blødt faldende, vævet Lenzing Viscose® – ærmer og bagside i blød single jersey med økologisk bomuld
  • Speciel vintage-effekt gennem speciel farve- og vaskeproces
  • 3/4-ærmer
  • Elastisk søm forneden med slidser i siden og bindebånd til vidderegulering

Bluseshirt

Produktnummer 76992

Bluse af Lenzing Viscose® og single jersey

Chik som en bluse, ukompliceret som en t-shirt. Denne bluseshirt med en forside af løst faldende, vævet Lenzing Viscose® samt bagside og 3/4-ærmer i blød økologisk Lenzing-Modal®-blandingskvalitet er behagelig at have på og giver med sine smarte detaljer et feminint look. Den runde halsudskæring går over i en lille V-udskæring. På bagsiden er skulderpartiet og pressefolden sikrer blikfang. Og den elastiske søm med sideslidser kan reguleres i vidden ved hjælp af bindebånd.

Bluseshirt i vintage-look

Shirten får den specielle vintage-effekt gennem en speciel farve- og vaskeproces.

Farve:

Rosé

Materiale:

Forside 100% viskose (Lenzing Viscose®)
Bagside og ærmer 50% bomuld (økologisk dyrket), 50% modal (Lenzing Modal®)

Mål:

Samlet længde ca. 69 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Dette beklædningsstykke er unikt. Gennem en speciel farve- og vaskeproces opstår der uregelmæssigheder i farvetonen. Dette er en ønsket effekt, som giver hvert eneste produkt sin individuelle karakter.

Yderligere plejeanvisninger:

Vaskes med vrangsiden ud
Brug vaskepose
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Vask
Skånevask ved maks. 30 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskepose
Vask på vrangen
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

76992

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.