×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Bluse

159DKK -37%
99DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 02.03.2020 - on., 04.03.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Forside med vævet indsætning, ryg og ærmer i blød og let viskosekvalitet med stretch
  • Rund halsudskæring med dekorative folder
  • I let A-snit
  • Med elastan: formbestandig, sidder perfekt og giver høj komfort

Bluse

Produktnummer 96913
Både flot og behagelig! Denne damebluse er kendetegnet ved en stilfuld materialeblanding. Forsiden med en vævet indsætning med dekorative folder vækker helt sikkert opsigt. Også ryggen i en blød og let viskosekvalitet med stretch ser godt ud – ikke mindst takket være den dråbeformede udskæring med knaplukning i nakken.

Elegant og feminin
Det lette A-snit betyder, at blusen gør underværker for figuren. Den smukke, feminine silhuet understreges af brystindsnittene. Derudover giver slidserne i siden fuld bevægelsesfrihed, og takket være det indarbejdede elastanmateriale er blusen evigt formbestandig, sidder perfekt og giver høj komfort.

Farve

Bl

Materiale

Forside 98% polyester, 2% elastan
Bagside 95% viskose (fra Lenzing), 5% elastan

Mål

Samlet længde ca. 65 cm

Yderligere henvisninger

Kære kunde, denne bluse kan have på grund af dets materielle sammensætning naturlige folder. Disse folder kan nemt fjernes ved strygning med en maksimal temperatur på 110°C.)
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til finvask
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.

Produktnummer:

96913

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.