×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Bluse med vævet indsats

139DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
fr., 31.01.2020 - to., 06.02.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Dejlig blød blandingskvalitet med bomuld og Lenzing Modal®
 • Med økologisk bomuld
 • Indsats i let, vævet kvalitet
 • Rund halsudskæring med dekorativ slids
 • Elastisk talje for optimal pasform

Bluse med vævet indsats

Produktnummer 108076
Denne enkle og flotte, sorte bluse gør både hverdagen og aftenen til noget særligt. Takket være sin indsats i let, vævet kvalitet ser den smart ud, og skuldrene understreger dette. Skuldersyningen er pyntet med en dekorstiv metalkæde. Yderligere moderne detaljer er den runde halsudskæring med slids og den lille metalplade i hjertedesign ved sømmen.

Blød og dejlig

Blandingskvaliteten med bomuld og Lenzing Modal® gør blusen dejlig blød at have på. Derudover sørger den elastiske talje for perfekt pasform, og blusen er fremstillet med økologisk bomuld, så man altid føler sig godt tilpas.

Farve

Sort

Materiale

50% modal (Lenzing Modal®), 50% bomuld (økologisk dyrket)
Indsats 100% polyester

Mål

Samlet længde ca. 65 cm (str. M 40/42)
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Må ikke stryges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskepose
Vask på vrangen
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

108076

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.