×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Bluse med 3/4-ærmer
Desværre udsolgt

Bluse med 3/4-ærmer

109 DKK -12% - Du sparer 14 DKK
95 DKK inkl. moms
 • Status: P.t. ikke på lager
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Blød, flydende Lenzing Modal®-bomuldskvalitet
 • Skulder- og rygparti med feminin drapering
 • Rund halsudskæring med slids og knaplås
 • Elastisk sømkant
 • Pasform: normal
 • Kontrolleret af eksterne, autoriserede institutioner for skadelige stoffer
Farve:
 

Bluse med 3/4-ærmer

Produktnummer: 77811

Luftig, let og afslappet - blusen med 3/4-ærmer ligger løst om kroppen takket være den blødt, flydende Lenzing Modal®-bomuldskvalitet og elastiske sømkant. Skulder- og rygparti har moderne feminine draperinger og den runde halsudskæring har slids og knaplås.

Farve:

Rosé

Materiale:

50 % bomuld (økologisk dyrket), 50 % modal (Lenzing Modal®)

Mål:

Samlet længde ca. 65 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Vask

Skånevask ved maks. 40 °C

Blegning

Må ikke bleges

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Vask på vrangen

Lenzing Modal®

Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

77811

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.