×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Bluse af strukturgarn

69DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 22.08.2019 - ma., 26.08.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Flot vintageeffekt takket være særlig farve- og vaskemetode
 • Flot strukturgarn af økologisk bomuld
 • Med metalgarn ved udskæring, sømkant og ærmeender
 • Pasform: Normal
 • Kontrolleret for skadelige stoffer af eksterne, autoriserede institutter

Bluse af strukturgarn

Produktnummer 81938
Flot strukturgarn og metalgarn ved udskæring, sømkant og ærmeender giver denne bluse dens særlige udseende. Takket være den særlige farve- og vaskemetode får materialet af hudvenlig, økologisk bomuld den særlige vintageeffekt.

Farve:

Lyserød

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 68 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Tøj med særlig karakter

Dette tøjstykke er noget helt særligt. Med den specielle farve- og vasketeknik dannes der uregelmæssigheder i farvetonen. Dette er en ønsket, moderne effekt, som giver hver vare en hel særlig og egen karakter.

Strukturgarn

Den særlige spindingsmetode sørger for uregelmæssige fortykninger i garnet, hvilket giver tekstilerne den særlige flotte overfladestruktur.
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Skånevask ved maks. 30 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask på vrangen med lignende farver
Stryg på vrangen
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

81938

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.