×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU14 2018
Bluetooth®-højttaler »Grammofon«

Bluetooth®-højttaler »Grammofon«

Denne Bluetooth®-højttaler til smartphone, tablet eller bærbar skal både ses og især høres. Den har trådløs musikoverførsel og sørger med sine 3 watt for en flot lyd. Højttaleren understøtter Bluetooth® 2.1, men har også en ekstra AUX-tilslutning til fx MP3-afspiller. Den har 2-A-USB-stik til opladning af mobile enheder, Bluetooth® tænd-/slukknap og knap til lyseffekt og farveskift. Med stemningsfulde lyseffekter Højttaleren imponerer også optisk på flere måder, da den ser ud som en gammel grammofon, har et LED-stemningslys, der kan tændes og dæmpes i tre trin og har fire forskellige lyseffekter, man kan vælge. Man vælger det lys, man kunne tænke sig: beroligende og aktive farver i flydende skift eller et vedvarende lys i en af farverne. Efter ti minutter uden signal går højttaleren automatisk på standby.

Sidst på tilbud: KU14/2018  Herrestyles til varme dage

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.