×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU9 2017
Bletaske

Pusletaske

Pusletasken har ekstra plads til bleer, sutter, plejeprodukter til babyen samt alle vigtige hjælpemidler, som mødre altid har med sig. Alt er placeret ordentligt og takket være den praktiske opdeling med mange lommer finder man hurtigt, hvad man har brug for. Der er elastiske netposer i siderne. Hovedrummet kan lukkes med en lynlås, så nysgerrige ikke har adgang til tasken. Det robuste materiale klarer selv snavset vejr på legepladsen. Praktiske detaljer Der følger en suttelomme, der kan tages ud, samt et let polstret skifteunderlag med. Der er en karabinhage på tasken med lynlås, så nøglebundtet kan fastgøres hertil. Pusletasken har en skulderrem, der kan tages af, samt to polstrede håndtag, så transporten bliver bekvem.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.