×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU52 2017
BH-top til sport

BH-top til sport

Denne BH-top tilpasser sig alle dine bevægelser og egner sig med sit lette hold til rolige sportsaktiviteter. Desuden er den sømløs og med TACTEL®-fibre, der giver den sine gode sportsgenskaber. De manglende sømme gør den utroligt behagelig at have på, og de særlige fibre gør BH-toppen hudvenlig, slidstærk og åndbar. Den har desuden en bred kant under brystet, brede stropper og bryderryg og gør dermed funktion og udseende til et perfekt makkerpar. Samtidig kan du bruge BH-toppen til to forskellige look, da dens ene side er lyseblå og den anden gråmeleret. Derfor får du med denne dobbeltlagssports-BH ikke alene et optimalt hold takket være de forskellige stofzoner, men også afveksling i udtrykket, når du dyrker sport.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.