Luk
BH'er

BH'er

 • Sports-BH-top
Fremstillet med innovative ECONYL®-fibre – op til 100% regenereret polyamid
129DKK
119DKK
Quick view
 • BH med bløde skåle
Former blidt – høj komfort uden bøjle
149DKK
99DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Vende-sports-bustier, sort og lysegrå meleret
Med fiber TACTEL®: Hudvenlig, robust og lader huden ånde
109DKK
89DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
 • Sports-BH
119DKK
89DKK
Quick view
 • Sports-BH-top
Med COOLMAX®-fibre: åndbar og fugttransporterende
129DKK
99DKK
Quick view
 • Sports-BH
Med TACTEL®-fibre: hudvenlig, slidstærk og åndbar
149DKK
109DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • BH
Lette, bløde skåle uden syninger og med formbøjler for en flot udskæring
119DKK
Quick view
 • Bøjle-BH
Specielt, behageligt snit til store størrelser
229DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Sports-BH
Med TACTEL®-fibre: hudvenlig, slidstærk og åndbar
85DKK
65DKK
Quick view
 • Softskåls-BH
 • Softskåls-BH
Former blødt uden bøjle
129DKK
89DKK
Quick view
1

BH'er til enhver lejlighed: Behagelige, stilfulde og lette at pleje

BH’er giver sikker støtte, understreger dine kvindelige former og skaber en smuk og naturlig udskæring. Udvalget er stort og omfatter alt fra trekants-BH'er og bløde BH'er til balconette- og pushup-modeller. I vores sortiment kan du finde dine favoritter, der sidder helt perfekt. Vores tips giver dig inspiration og nyttige oplysninger hertil.

Sådan finder du din nye yndlings-BH

BH'er uden bøjle og BH-toppe

BH'er uden bøjle er først og fremmest så populære, fordi de næsten usynligt smyger sig om barmen. En softskåls-BH giver en bedre støtte end en enkel stof-BH, da barmen holdes af let vatterede skåle. Enkle modeller uden pynt og med særligt flade sømme kaldes også t-shirt-BH'er, da de næsten er usynlige under en tynd top.

BH'er til små barme

Med skålstørrelse A til C behøver du ikke gå efter maksimal støtte og kan vælge forskellige typer BH efter smag og behag. En bandeau-BH er eksempelvis velegnet til tøj, hvor skuldrene er fri. En balconette-BH fremhæver udskæringen på særligt charmerende vis. Halterneck-BH'er løfter barmen på flotteste vis. Med pushup-BH'er får du en fantastisk kavalergang, der især kommer til sin ret i aftenkjoler eller i toppe med særlig dyb udskæring. På nogle BH-modeller kan du i en håndevending selv skabe den ønskede pushup-effekt ved hjælp af løse indlæg. Og: BH'er af finere materiale som blonder får barmen til at se større ud.

Klassikeren: Bøjle-BH'er

En BH med integreret bøjle under barmen giver en bedre støtte og derudover en let formende virkning. Det er især store barme, der har fordel af bøjlen, der former brystet fra siden, men bøjlen kan også hjælpe en lille barm, da den giver en naturligt flot udskæring. Du skal være særligt opmærksom på, at bøjle-BH'en sidder perfekt: Hvis bøjlen gnaver i armhulen, er skålen enten for stor, eller modellen passer ikke til dig. Hvis bøjlen derimod trykker mod brystet, er skålen sandsynligvis for lille. Hvis bøjlen trykker i hele sin længde, har du valgt en BH, hvor vidden under brystet er for lille. Du mærker ikke en bøjle-BH, der sidder perfekt.

BH'er til store barme

Til kvinder fra og med skålstørrelse D er en støttende BH med god form rigtigt vigtigt. Du kan både gå efter en bøjle-BH og en soft-BH uden skåle og opnå høj komfort med begge dele. Heldækkende, formstøbte skåle giver en særligt god støtte. Den rigtige form og de små detaljer er også vigtige: Et højere midterstykke, brede stropper og et stabilt rygstykke sørger for, at din barm støttes på den rigtige måde. Prøv en minimizer-BH, hvis du ønsker få din barm til at se en skålstørrelse mindre ud.

Vigtige kriterier ved køb af BH

BH-komforten er vigtig

En funktionel form, der passer til dig, er altafgørende for, at netop du synes, at BH'en er behagelig at have på. Vær særligt opmærksom på vigtige detaljer som stropper, der kan indstilles i længden, eller indstillelige lukninger med flere kroge eller øskener. Let vatterede skåle forstærker følelsen af velvære og beskytter det sarte bryst mod ydre påvirkninger. Har du en stor barm, er brede stropper vigtige for at opnå en høj komfort. Er du på udkig efter en sports-BH, skal du gå efter en model med en bred kant under barmen. De giver et flot look og en god støtte samt fuld bevægelsesfrihed.

Perfekt pasform

Ud over skålstørrelsen er også det rigtige mål under brystet afgørende for at finde en BH, der sidder perfekt. Hvis din BH's kant sidder tæt til under brystet uden at gnave, sidder BH'en helt perfekt. Når brystet er tildækket og også får en tilstrækkelige støtte, har du valgt den rigtige skålstørrelse. Er der en integreret bøjle, skal den være placeret i hudfolden lige under barmen, hvorimod kanten under brystet skal ligge vandret på overkroppen. Tip: Det er bedst at undgå at prøve BH'er lige før din menstruation. På dette tidspunkt kan barmen være en hel skålstørrelse større end normalt.

Forarbejdning

BH'er er en af de beklædningsgenstande, der bæres direkte på huden. Ud over hudvenlige materialer er en ordentlig forarbejdning vigtig for at opnå en følelse af komplet velvære. Alt i alt kan en BH af god kvalitet bestå af over halvtreds enkeltkomponenter, og de har først deres fulde effekt, når de er syet solidt sammen. Se især efter flade, omhyggeligt forarbejdede sømme. BH'er med få og helst skjulte sømme eller endda sømløs forarbejdning er de meste behagelige.

Formbestandighed

Det rigtige materiale spiller en vigtig rolle, for at din BH sidder rigtigt og ikke bliver slap, heller ikke efter hyppig brug. Blandingsmaterialer er at foretrække. Eksempelvis er BH'er af bomuld med en andel af elastan et godt valg: Mens den åndbare, naturlige bomuld sikrer en behageligt blød og luftig følelse mod huden, sikrer de syntetiske elastantråde en perfekt pasform og en høj grad af formbestandighed. Det betyder, at BH'er i højere grad bibeholder deres oprindelige form efter lang tids brug og vask adskillige gange.

Vores løfter om BH'er

Vi lægger stor vægt på professionel forarbejdning, gode materialer og høj funktionalitet, så du kan mærke fordelen ved en kvalitets-BH i lang tid. Dette sikres ved, at vi regelmæssigt foretager interne tests af vores produkter, og kvaliteten kontrolleres ligeledes af eksterne testinstitutter. Du kan genkende produkterne på "Tchibo Certified Merchandise", der forkortes TCM-mærket.
Vi rådgiver gerne, når du vil købe en BH i webshoppen. Betegnelsen "Functional Seamless" fortæller dig blandt andet, at en BH er sømløs og i høj grad kan tilpasses kroppens konturer. Sætter du stor pris på hudvenlige materialer, når det gælder undertøj? Så skal du gå efter BH'er, men også dametrusser og dameundertrøjer med mærket "Med økologisk bomuld", der angiver, at det anvendte materiale er økologisk dyrket.