×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Bestiksæt med 24 dele

409DKK -39%
249DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Højglanspoleret rustfrit stål 18/10
  • Til seks personer
  • 6 knive med hult skaft og blade af hærdet klingestål, 6 gafler, 6 skeer og 6 kaffeskeer

Bestiksæt med 24 dele

Produktnummer 83701
Så let gør du borddækningen elegant. Bestiksættet med 24 dele består af knive med hult skaft og blade af hærdet klingestål, gafler, skeer og kaffeskeer til seks personer. Bestikket er fremstillet af højglanspoleret rustfrit stål 18/10 og kan nemt rengøres i opvaskemaskine.

Farve:

Sølvfarvet

Materiale:

Rustfrit stål 18/10
Knivblad specialklingestål

Mål:

Kniv ca. 22,5 cm hver
Gaffel ca. 20,7 cm hver
Ske ca. 20,7 cm hver
Kaffeske ca. 14 cm hver

Tilbehør:

Inkl. plejevejledning
Forarbejdningen af kniv med hult skaft er en særligt kostbar proces. Skaftet og bladet forarbejdes separat og føjes først sammen til sidst. Knivens levetid og hårdhed skyldes det rustfri kvalitetsstål 18/10.
Specielt forædlet stål med lang levetid: rustfrit, nemt at vedligeholde, form- og varmebestandigt.
Knivens blad er fremstillet af specialklingestål 1.4116 „X50CrMoV15" med et afbalanceret krom- og kulstofindhold. Legeringen er sammensat af kvalitetsbestanddelene vanadium og molybdæn, hvilket beskytter bladene mod rust. Med bladets hårdhed på ca. 56 HRC, der er afgørende for knivens skarphed og styrke, er denne kniv et eksklusivt kvalitetsprodukt, der garanterer langvarig skarphed, korrosionsbestandighed og lang levetid.

Produktnummer:

83701

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.