×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Beste Bohne - hele bønner

55DKK
DKK/kg 110
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 27.02.2020 - ma., 02.03.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Fyldig i smagen
  • 100% Tchibo Arabica

Beste Bohne - hele bønner

Produktnummer 6915

Hvad er det særlige ved Beste Bohne?

Bedste Bønner er en kaffe, der er dejlig fyldig i smagen.

De bedste Arabica-bønner modnet på Østafrikas mineralrige jord og i højtbeliggende kaffeplantager i Mellemamerika giver Beste Bohne dens dejlige aroma og fyldige karakter.

Friske Arabica-bønner med en let blomsteragtig og krydret aroma, f.eks. fra Columbia, fuldender smagsoplevelsen.

Produktdetaljer

Indhold: 500 g
Ristet kaffe, hele bønner

Pakket i beskyttende atmosfære.
Opbevares køligt, tørt og mørkt.

Vær opmærksom på:

For kaffe er punktafgift ikke inkluderet i prisen. Se yderligere forbrugerinformation: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1648296&vId=0

De angivne priser gælder kun for bestillinger på nettet.
I erhvervsøjemed må den leverede kaffe kun videresælges i tilberedt form.

Tchibo GmbH

Überseering 18
D-22297 Hamburg
Bønnerne beskytter kaffens smagstoffer, og det bevarer aromaen. Vent med at male kaffen til umiddelbart før du brygger den. På den måde får du mere glæde af dens fulde aroma.

Opbevaring

Opbevares køligt og tørt.
Det er bedst at opbevare åbnede poser i en lufttæt beholder, så aromaen bevares.

Tilberedning

Hvis du har en kaffemølle, er Beste Bohne (hele bønner) den helt rigtige kaffe til dig. Den optimale kaffemængde pr. kop er 6 - 8 g (= 1 strøgen måleske).

Tchibo kaffekvalitet

Vi handler med største omhu og ekspertise fra først til sidst for at skabe topkvalitet og nydelse for alle kaffeelskere - lige fra valg af de bedste bønner over omhyggelig transport og kvalitetsristning til den helt rigtige emballage. Nærmere informationer finder du på www.tchibo-qualitaet.de

Bemærk

Beste Bohne fås også som instant kaffe i glasbeholder.

De angivne priser gælder kun for bestillinger på nettet.
I erhvervsøjemed må den leverede kaffe kun videresælges i tilberedt form.

100% Tchibo Arabica

I over 60 år har vores kaffeeksperter i hele verden været på udkig efter de bedste kaffesorter, der gør Tchibo til det den er - en helt unik kaffe.

Tchibo benytter udelukkende bønner fra den fine Arabica-plante.

Kun de bedste kaffesorter, der modnes langsomt i de rigtige højder og høstes og videreforarbejdes som røde kaffebær, fortjener betegnelsen Tchibo Arabica.

For Tchibo er kaffeforædlingen mindst lige så vigtig som selve råvaren, fordi det giver kaffeelskere mulighed for at nyde de op til 800 karakteristiske kaffearomaer i Tchibos kaffe.

Ristning

Tchibo rister hver enkelt kaffesort separat, inden vores ristemestre med erfaring og fingerspidsfornemmelse sammensætter de unikke Tchibo-kaffeblandinger.

Nyd vores 100% Tchibo Arabica og mærk vores passion for god kaffe i hver eneste kop.
Den perfekte kaffe for enhver smag: Vælg din favorit blandt vores fire klassikere – Feine Milde med sin naturmilde aroma, Der Herzhafte, den fyldige Beste Bohne eller den blide og koffeinfri Sana. Fælles for dem alle er, at de er lavet af 100% Arabica-bønner.
Siden 1949 har Tchibo stået som garant for den reneste nydelse og optimal friskhed. Til vores kaffe vælger vi kun de bedste bønner, der kontrolleres omhyggeligt i vores Tchibo Kontor i Hamborgs pakhusby (Speicherstadt), inden de forædles af vores erfarne ristemestre. På den måde opstår den uforlignelige Tchibo-kvalitet, der ikke mindst vidner om sand passion og mange års kaffeerfaring.
Vi benytter udelukkende aromabevarende poser, så den malede kaffens fine aroma beskyttes mod ilt, fugtighed og lys. Mens du nyder den ene halvdel, bevarer den anden sin friske aroma.

Opbevaring
Opbevares køligt og tørt.
Det bedste er at opbevare åbnede poser i f.eks. en lufttæt dåse, så aromaen bevares.

Tilberedning
Den optimale kaffemængde pr. kop er 6 – 8 g (= en strøgen kaffeske).

100% Tchibo Arabica


I godt 70 år har vores kaffeeksperter jagtet de bedste kaffesorter overalt, og det er netop det, der gør Tchibo helt enestående. Tchibo bruger udelukkende bønner fra den værdifulde Arabica-plante. Kun den allerbedste kaffe, der langsomt er modnet i udvalgte områder, blevet plukket omhyggeligt som røde frugter på kaffebusken og derefter forarbejdet, fortjener prædikatet Tchibo Arabica. Tchibo tillægger forarbejdningens kvalitet en lige så stor betydning som råvaren for at sikre, at du kan nyde de helt op til 800 forskellige typiske kaffearomaer i Tchibos kaffe.

Ristning


Tchibo rister hver enkelt kaffesort på forskellig måde, inden vores ristemester sammensætter de særlige Tchibo-blandinger ud fra sin erfaring og intuition. Drik 100% Tchibo Arabica, og mærk vores passion for den bedste kaffe i hver eneste kop.

Produktnummer:

6915

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.