×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Basics

YNDLINGSBASICS TIL BARN & BABY

Børnemode til hver dag

 
Softshelljakke
Vindtæt, vandafvisende og åndbar med Clima Protection System
299 DKK Quickshop
 
Jeans-smæknederdel
Hudvenlig takket være højt indhold af bomuld
119 DKK Quickshop
 
Jeans
Hudvenlig bomuld-stretch-kvalitet
169 DKK 119 DKK Quickshop
 
Leggings
Hudvenlig med højt indhold af bomuld
149 DKK 119 DKK Quickshop
 
Bukser, denim
Ser ud som jeans, er bekvemme som sweatbukser
119 DKK Quickshop
 
Chino
Perfekt pasform med justeringsstrop i linningen
169 DKK Quickshop
 
Chino
Perfekt pasform med justeringsstrop i linningen
169 DKK Quickshop
 
Sweatbukser
Behagelig blød kvalitet med højt indhold af bomuld
79 DKK Quickshop
 
5 par strømper
Forstærket tå og hæl
50 DKK Quickshop
 
Regnbukser, blå
Vindtætte, vandtætte og åndbar
79 DKK Quickshop

Bekvemt undertøj til dag og nat

 
2 undertrøjer
Blød single jersey-kvalitet med høj bomuldsandel
79 DKK Quickshop
 
irisette® børnemadras
Kan p.t. ikke bestilles
irisette® børnemadras
2 forskellige sider: 1 glat side og 1 side med nobber sikrer god ventilering
459 DKK

Babyudstyr & tilbehør

Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.