×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Basics

YNDLINGSBASICS TIL BARN & BABY

Børnemode til hver dag

 
Kun få tilbage
  • Regnjakke, mørkeblå
Vandtæt, vindtæt og åndbar med High Performance-belægning og forseglede sømme
fra139DKK
Quick view
 
Desværre udsolgt
  • 2 langærmede t-shirts
Hudvenlig bomuld-stretch-kvalitet
139DKK
 
  • Chino
Perfekt pasform med justeringsstrop i linningen
139DKK
Quick view
 
Kun få tilbage
  • Chino
Perfekt pasform med justeringsstrop i linningen
179DKK
Quick view
 
Kun få tilbage
  • Sweatbukser
Behagelig blød kvalitet med højt indhold af bomuld
79DKK
Quick view
 
Desværre udsolgt
  • Gummistøvler, rød-blå stribet
Med stribet for af jersey
139DKK

Bekvemt undertøj til dag og nat

 
Kan p.t. ikke bestilles
  • irisette® børnemadras
2 forskellige sider: 1 glat side og 1 side med nobber sikrer god ventilering
459DKK

Babyudstyr & tilbehør

 
  • Babysko
Dejligt bløde og varme
89DKK
Quick view
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.