×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU10 2017
Barista-kaffekande

Barista-kaffekande

Kaffen, som den skal være Stempelkanden bruger ingen filterposer eller vandtryk for at få det bedste ud af din yndlingskaffe: ren og fuld aroma. Klassikeren til kaffeelskeren En kande og en si – mere har du ikke brug for til en perfekt kaffenydelse. Kaffekanden har en si af rustfrit stål med silikonekant og holder aromaen i lang tid. Kanden er fremstillet af borosilikatglas og er varmebestandig til 240 °C. Korkbunden, der kan tages af, beskytter mod varme og fungerer også som bordskåner. Glaskanden og sien kan nemt vaskes op i opvaskemaskinen. Og du kan også bruge kanden til te. Kanden kan rumme op til en liter, hvilket svarer til fem eller seks kopper kaffe. Nem at bruge Brygning af aromatisk kaffe eller te er utrolig nem: Kaffebønner eller løs te skal bare fyldes i og hældes over med kogende vand. Lad trække alt efter ønske tre til fem minutter, og tryk derefter forsigtigt stemplet ned. Filtersi med kant af silikone Filtersien og den tætsluttende kant af silikone holder kaffepulveret nede og lader den fulde aroma komme igennem.
199 DKK
199 DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.