×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Badeværelsestilbehør

Badeværelsestilbehør

1

Badeværelsestilbehør – forskelligt udstyr til et tiltalende badeværelse

Fra dekorative håndklædeholdere til et wellnessbrusehoved – med det rigtige badeværelsestilbehør skal du ikke kun se genstandens nytteværdi, du kan også bruge tilbehøret til at forvandle badeværelset til et wellnessrum. Skab dit eget fristed med badeværelsesudstyr fra Tchibo. Hos os finder du praktiske opbevaringskurve samt knager med sugekop eller brusebadsreoler. Vores tip hjælper dig med at vælge det helt rigtige.

Lækkert og praktisk badeværelsestilbehør

Badeværelsestilbehør uden at bore

Vil du gerne være fri for at bore huller på badeværelset, er badeværelsestilbehør, der enten skal klæbes op eller fastgøres med en sugekop på væggen, et godt alternativ. Så er monteringen nemt og hurtigt overstået. Du kan ikke blot undgå uskønne huller i fliser og vægge, men også til enhver tid tage badeværelsestilbehør som toiletrulle- eller håndklædeholdere ned og placere dem et andet sted. Brug rene overflader, så badeværelsestilbehøret, der ikke kræver, at du borer, kommer til at sidde helt fast.

Badeværelsestilbehør for højere badekomfort

Med et skønt skumbad kan du rigtigt få ladet sindet op. Med en praktisk badekarsopsats bliver det mere behageligt at slappe af. Den er behagelig at sætte en god bog på eller en mousserende vin til en romantisk stund. Hvis du lægger hovedet på en blød badekarspude imens, har du slet ikke lyst til at forlade badekarret. Også din hud trænger til afslapning. Badesvampe fjerner skånsomt døde hudceller.

Orden på badeværelset

Orden på badeværelset Man får hurtigt samlet en masse ting sammen på badeværelset – badeværelsestekstiler som håndklæder og bruseforhæng samt kosmetik og rengøringsartikler. Du kan opbevare dine badeværelsesting i dekorative opbevaringskurve, så badeværelset ser ordentligt ud og udstråler den fornødne ro. Skuffeindsatser til dine badeværelsesmøbler er også velegnede til at få orden på badeværelset. Til bade- og bruseområdet anbefaler vi en hængereol. Her er der plads til shampoo og sæbe, så de altid er i nærheden.

Lækkert badeværelsesudstyr

Med lækkert basisudstyr på badeværelset, bliver den daglige rutine væsentligt sjovere. Anskaf dig et brusehoved med flere indstillingsmuligheder og mere fornøjelse ud af brusebadet. Et toiletbræt med behagelig sænkeautomatik beskytter både toilettet og brættet og forhindrer, at du utilsigtet får en finger i klemme. Sæbedoseringsflaske og tandkrus bliver solidt stående på den våde vask, når de har en skridhæmmende belægning af silikone.

Vigtige kriterier ved køb af badeværelsestilbehør

Funktionalitet

Ud over et rent dekorativt aspekt har det meste badeværelsestilbehør også en praktisk funktion. Hvis toiletspanden eksempelvis har en skridsikker pedal, kan du bortskaffe badeværelsesaffaldet på en hygiejnisk og sikker måde. En toiletbørste med børnesikring sikrer mod uhensigtsmæssig brug af børsten. Hængereoler med dybe og lukkede kurve til brusenichen sikrer, at shampoo osv. ikke falder ud.

Design

Du får en behagelig atmosfære på badeværelset, hvis du vælger badeværelsesudstyr, som du kan lide, og som passer godt ind i indretningsstilen. Når du vælger badeværelsesudstyr, skal du være opmærksom på, at farver og materialer passer sammen, så du får et harmonisk udtryk. Har du et badeværelse i landstil, ser det rigtigt flot ud med badeværelsestilbehør i lyst træ. Hvis din badeværelsesstil minder om en farvestrålende undervandsverden, er badeværelsesudstyr i kraftige grønne og blå farver særdeles velegnede.

Vores løfter om badeværelsestilbehør

For at badeværelset bliver din personlige wellnessoase, er det vigtigt for os her hos Tchibo, at vores badeværelsestilbehør både er pænt og af høj kvalitet. Derfor fremstilles vores produkter af uskadelige materialer, og vi lægger stor vægt på en omhyggelig forarbejdning. Det viser vi med vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise", som du kan bruge som udgangspunkt, når du køber badeværelsestilbehør i vores onlineshop.