×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesskab
Kan p.t. ikke bestilles

Badeværelsesskab

Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: drej den rundt, og og skift mellem eg og grå
829 DKK

Sideboard

Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
1.469 DKK Quickshop

Konsol med 2 skuffer

Slidstærk bordplade i naturstenslook
829 DKK Quickshop

Underskab til håndvask

Med keramikgreb
739 DKK Quickshop

Håndklædeholder

Med ekstra aflæggerrum
249 DKK Quickshop

Reol med 4 hylder

Romantisk pyntet
419 DKK Quickshop

Underskab til håndvask

Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
579 DKK Quickshop

Rullevogn

Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
979 DKK Quickshop

LED-badspejl

Med lys og 360°-radarsensor
489 DKK 329 DKK Quickshop

Badmøbel på hjul

Brunt lakeret forside med anti-fingeraftrykslag – efterlader ikke synlige fingeraftryk
1.229 DKK 819 DKK Quickshop

Hængende badeskab

Jadegrøn glasfront
569 DKK 409 DKK Quickshop
Badsideboard
-34 %
Kun få tilbage

Badsideboard

Mat, jadefarvet lakeret forside med anti-fingeraftrykslag – efterlader ikke synlige fingeraftryk
1.629 DKK 1.059 DKK Quickshop

Hængende badeskab

Brunt lakeret glasfront
569 DKK 409 DKK Quickshop

Badsideboard

Mat, brunt lakeret forside med anti-fingeraftrykslag – efterlader ikke synlige fingeraftryk
1.629 DKK 979 DKK Quickshop

Badskab

Mat brunt lakeret forside med anti-fingeraftrykslag – efterlader ikke synlige fingeraftryk
969 DKK 649 DKK Quickshop

Badskab

Mat, jadegrønt lakeret forside med anti-fingeraftrykslag – efterlader ikke synlige fingeraftryk
969 DKK 649 DKK Quickshop

Spejlskab med 3 låger

Fra vores Vario-badserie
829 DKK Quickshop

Badeværelsesmøbler til dit eget wellnessparadis

Ønsker du et badeværelse, der gør din daglige rutine til en dejlig oplevelse og samtidigt er lige så afslappende som en god spa? Så kan du opgradere badeværelset med elegante badeværelsesmøbler. Hos Tchibo finder du et udvalg af badeværelsesmøbler af høj kvalitet – fra sideboards til skabe med spejle. Læs vores tips om, hvordan du indretter badeværelset på en hyggelig måde.

Få en dejlig og behagelig atmosfære med badeværelsesmøbler

Multifunktionelle skabe med spejle til badeværelset

Med et praktisk skab med spejl på badeværelset får du flere funktioner med blot ét møbel. Du kan bruge spejlet, når du gør dig i stand eller barberer dig, og samtidigt kan det bruges til opbevaring af små eller store badeværelsesremedier, som du har brug for dagligt, f.eks. tandbørste eller plejeprodukter. Især på små badeværelser har du glæde af multifunktionelle skabe med spejle. Hvis det har integreret belysning, er det mere behageligt at lægge makeup om morgenen.

Bademøbler af træ

Badeværelset får en hyggelig og varm atmosfære med badeværelsesmøbler. Træ giver badeværelset en beroligende atmosfære og et behageligt indeklima. Træmøbler til badeværelset er typisk lakeret, så fugten ikke kan trænge ind. Regelmæssig udluftning kan generelt anbefales under alle omstændigheder, så du undgår skimmelsvampsangreb på badeværelset. Lyse badeværelsesmøbler af træ virker særligt harmoniske sammen med pynt i naturlige materialer. Suppler gerne med grønne planter.

Praktiske underskabe til placering under vasken

Praktiske underskabe til placering under vasken er en smart indretningsidé til badeværelset, da den ofte uudnyttede plads under vasken kan fungere som praktisk opbevaringsplads. Her er der især plads til større badeværelsestilbehør eller remedier som flasker med skumbad eller rengøringsartikler, hvor de er beskyttet mod støv og fugt. Derudover skjuler badeværelsesmøblet uskønne afløbs- og tilførselsrør. De fås i forskellig højde og bredde, så du kan få et underskab, der passer til netop din vask.

Den rigtige plan for badeværelset

For at opnå et badeværelse med ægte velvære er der ofte behov for en gennemarbejdet plan. Her er det vigtigste spørgsmål: Hvordan vil du bruge badeværelset i hverdagen? Med et møbel der kombinerer vask og underskab, kan du spare plads på et lille badeværelse, og det kan også visuelt være et bedre alternativ end traditionelle skabe. Er I flere personer i hjemmet, der skal blive færdige om morgenen, er et bredt skab med spejle mere behageligt, når familien skal i gang med tandbørstningen og barberingen. Det er ligeledes bedst at placere badeværelsesskabet, så det er nemt at nå alle de vigtigste remedier.

Disse kriterier er vigtige ved køb af badeværelsesmøbler

Fugtighedsbestandigt materiale

Du skal vælge badeværelsesmøbler af et materiale, der tåler vand, så møblerne kan holde til den høje luftfugtighed på badeværelset. Møbler af kunststof kan godt holde til den varme vanddamp, da det er fuldkomment vandafvisende. Når det gælder træmøbler, skal du derimod gå efter en vandbestandig belægning, f.eks. melamin. Du skal derudover sikre, at badeværelsesskabet af træ er ordentligt tætnet, så fugten ikke kan trænge ind gennem evt. utætheder.

Praktiske detaljer

Du tilbringer meget tid på badeværelset hver dag. Badeværelsesmøbler med praktiske funktioner giver derfor god mening. De giver også yderligere komfort. Eksempelvis badeværelsesskabe med dæmpere på lågerne, så de kan lukkes helt lydløst. Matte, lakerede fronter med en speciel fingertryksafvisende lakering forhindrer, at fingeraftryk efterlader synlige spor. Stødfaste kanter skåner materialet og beskytter mod personskade.

Vores løfter om badeværelsesmøbler

Tchibos sortiment af badeværelsesmøbler er fremstillet af holdbare kvalitetsmaterialer, der omhyggeligt forarbejdes til det pågældende produkt. Med vores TCM-mærke, der er forkortelsen for "Tchibo Certified Merchandise", gør vi dig opmærksom på vores gennemtestede kvalitet. Så kan du trygt regne med, at vores produkter er af høj kvalitet, når du køber badeværelsesmøbler i vores onlineshop.