Luk
Badebukser

Badebukser

Badetøj til herrer: Flot og moderne til strand og pool

Uanset om du tilbringer dagen på stranden i ferien eller svømmer et par runder i den lokale svømmehal, er du med moderne badebukser perfekt udstyret til sol og hav, og du ser også flot ud. Hos Tchibo finder du badeshorts og badebukser til herrer, så både professionelle svømmere og solbadende får en flot figur. Vi røber her, hvad du skal vælge til det kolde spring i vandet.

Hvad du skal tage højde for under køb af badebukser

Hurtigttørrende materialer

Hurtigttørrende badetøj er ikke kun praktisk, når du ønsker at bruge badebukserne som en del af dit strandoutfit. De tørrer hurtigt efter en tur i vandet og beskytter dig mod afkøling. Fugten fra badeshorts ledes utroligt hurtigt væk takket være en høj andel af polyacryl. En yderligere fordel ved dette stof er, at det selv efter flere vask beholder formen og er dejligt let at have på.

Praktiske detaljer

Turen på stranden bliver endnu mere afslappet, hvis du bruger dine badebukser som normale fritidsbukser og ikke skal klæde om flere gange. Du har plads til for eksempel din pung eller mobiltelefon i lommerne i siden samt bagpå. De indvendige meshunderbukser, der sørger for, at dine nye herrebadeshorts sidder godt, er utroligt praktiske. Køb badeshorts med snører eller elastik, så du kan regulere badebuksernes vidde.

Flotte og praktiske herrebadebukser

Badebukser til sporten

Til sporten har du brug for herrebadebukser, der stadig sidder godt, men også bekvemt efter intensiv træning. En hurtig svømmer bør vælge de klassiske badebukser. Det høje udsnit ved benet sørger for tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Du kan også vælge tætsiddende badeshorts til svømningen, så der kun er lidt modstand i vandet. Til wakeboarders er lange og løst udformede boardshorts perfekte, da de sidder rigtig bekvemt.

Den passende farve til din hudtype

Du bør tilpasse badetøjet til din hudtype, uanset om du vil se godt ud på stranden eller i svømmehallen. Lysende grønne og blå farver passer fint til mænd med en lys hud. Let solbrændt hud kan understreges af de farver, du kan lide. Især rødlige farver passer her perfekt. Er din hud derimod mørk, ser badetøj i kontrastfarver flot ud, som for eksempel lyse farver i hvid eller gul.

Ferielooket til badebukserne

Går du gerne frem og tilbage mellem stranden, baren og byen på ferien, kan du selv danne din egen stil med badeshorts. Bermudashorts med mønster, der går ned til knæet, er perfekte til besøg hos strandcaféen eller til en lille indkøbstur. De kan suppleres med løse og farvemæssigt tilpassede sweatshirts. Looket fuldendes af lette sandaler eller stofsko som for eksempel espadrilles og passende solbriller.

Sådan plejer du dit badetøj

Bevægelse, sand, klor- og saltvand slider på tøjet. For at du har glæde af badetøjet i lang tid, skal det vaskes i rent vand efter svømmeturen. Badetøj til mænd bør kun vaskes på skåneprogram i vaskemaskinen, når det er meget snavset. Det er normalt nok at vaske bukserne i hånden. Dette skåner materialet og sørger for, at de flotte farver bevares i lang tid.

Det særlige ved badebukserne

For at du altid ser godt ud i dine badebukser, bruger vi hos Tchibo materialer af høj kvalitet, som forarbejdes omhyggeligt og også ser moderne ud. Vores Tchibo Certified Merchandise"-mærke, forkortet TCM, viser dette kvalitetskrav. Du kan dermed regne med hudvenlige materialer, når du køber dit badetøj online.