×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Automatisk ur med læderrem

989DKK -24%
749DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
fr., 20.12.2019 - ti., 24.12.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Med visning af dato, ugedag og måned
 • Automatisk urværk
 • Urkasse, krone og remspænde af rustfrit stål
 • Selvlysende time- og minutviser
 • Ridsefast mineralglas
 • Urrem af læder garvet uden brug af krom
 • Med 25 sten (jewels)

Automatisk ur med læderrem

Produktnummer 86015

Smykker og tilbehør

Så tidløs kan punktlighed se ud: Dette automatiske ur har rem af læder garvet uden brug af krom, urkassen er ligesom krone og remspænde fremstillet af rustfrit stål. Med det klassisk-elegante design passer uret som tilbehør til ethvert look, og takket være de selvlysende visere kan man også i mørket se, hvor sent det er blevet.

Stor datovisning i vintagelook

Uret har 25 sten og trækker sig selv op, når man har det på. Udover tiden viser de to skiver under det ridsefaste mineralglas også dato, dag og måned.

Farve:

Urkasse, urskive, krone og remspænde sølvfarvet
Rem sort

Materiale:

Urkasse, krone og remspænde rustfrit stål
Rem læder garvet uden brug af krom
Urglas mineralglas
Bund rustfrit stål og mineralglasindlæg

Mål:

Samlet længde ca. 23 cm
Ø urkasse ca. 43 mm
Højde urkasse ca. 15 mm
Rembredde ca. 22 mm

Tilbehør:

Inkl. brugsanvisning

Download yderligere produktinformationer

Et mekanisk ur er et armbåndsur med automatisk urværk, der ikke bruger batteri, men automatisk trækker sig selv op, når det er i brug. Armbevægelserne overføres til en rotor, der spænder en fjeder i små trin. En gangreserve sørger for, at uret bliver ved at gå i flere timer, hvor det ikke bæres. Det anbefales, at man desuden regelmæssigt trækker uret op manuelt.
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
Garanti
Garanti
Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamborg påtager sig 3 års garanti fra købsdatoen af dette produkt. Inden for garantiperioden afhjælper vi alle materiale- eller produktionsfejl uden omkostninger. Garantien sker på betingelse af fremvisning af et købsbevis fra Tchibo eller en af Tchibos autoriserede salgspartnere. Garantien gælder i EU, Schweiz og Tyrkiet. Garantien omfatter ikke skader, som er forårsaget af uhensigtsmæssig behandling samt slid / forbrug. Den lovmæssige reklamationsret bliver ikke indskrænket med denne garanti. Du kan finde yderligere vilkår i brugsanvisningen.

Produktnummer:

86015

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.