×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Anvendelsesområde

Hver dag viser et stort antal kunder, leverandører af varer og serviceydelser, ansøgere og medarbejdere os den tillid at overdrage deres personlige oplysninger til os. Tchibo ser det som en del af vores erhvervsmæssige ansvar at beskytte de oplysninger og data, som overlades til os. Databeskyttelsesprincipper som dataminimering, gennemsigtighed og sikkerhed har den højeste prioritet hos Tchibo. Vi har sat os det mål i forhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, at alle skal kunne få et hurtigt overblik over hvilke formål, Tchibo behandler personlige oplysninger til. Er man interesseret i detaljerede oplysninger, skal disse også være tilgængelige. Alle efterfølgende oplysninger gælder ved brug af digitale medier via pc, smartphones, tablets samt alle andre mobile eller stationære enheder med internetforbindelse. Læs venligst politikken om beskyttelse af personlige oplysninger omhyggeligt igennem. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til politikken om beskyttelse af personlige oplysninger, kan du altid rette henvendelse til e-mailadressen, der er anført under Kontakt. Nærværende politik om beskyttelse af personlige oplysninger indeholder oplysninger om databehandling på følgende internetsider tilhørende Tchibo GmbH samt de tilknyttede digitale processer:
Hvis vores digitale medier giver mulighed for frivillig angivelse af personlige oplysninger, bedes du overveje, hvilke oplysninger du vil videregive til os. De obligatoriske felter bruger vi til behandling af den pågældende forespørgsel eller ordre. Angivelse af yderligere oplysninger til indsamling er frivilligt og anvendes til optimering af vores service og ligeledes til udarbejdelse af statistikker.
Se de næste kapitler for at få yderligere information.