Luk
Alt til kæledyr

Alt til kæledyr

Kun få tilbage
  • Hundehalsbånd »gør det selv«
I paracord – til individuel udformning
69DKK
50DKK
Quick view
  • Intelligenslegetøj til katte
Spændende intelligenslegetøj til godbidssøgning
69DKK
50DKK
Quick view
  • Intelligenslegetøj til hunde
Spændende intelligenslegetøj til godbidssøgning
85DKK
69DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Intelligenslegetøj til katte
Spændende aktiveringslegetøj, hvor katten skal finde godbidderne
41DKK
Quick view
  • Bidefast hundebold
Ekstremt robust og slidstærk
75DKK
59DKK
Quick view
  • Hundelegetøj til godbidder
Vækker hundens legesyge – kan fyldes med godbidder
50DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Lille hundeseng
Med aftagelig pude – 1 side med blød plys, 1 side, der kan tørres af
409DKK
249DKK
Quick view

Tilbehør til hund og kat med mere

Du vil selvfølgelig have det bedste til dine dyrevenner. Det vigtigste for kæledyret er at få kærlighed, men det er også rart at blive forkælet med lækkert foder, tilbehør og legetøj. Sådan bliver livet sammen med dit kæledyr til en berigelse. Der følger dog også arbejde og forpligtelser med et kæledyr og et spørgsmål, der altid presser sig på, er, hvad har hund, kat eller små dyr virkelig brug for?

Dette skal du være opmærksom på, når du køber ting til dit kæledyr

Brugbarhed

Der findes et utal af ting med forskellige funktioner til dyr. Undersøg derfor brugbarheden, når du køber ind. En foderskål skal for eksempel have den rette størrelse og blive stående under måltidet, for eksempel ved hjælp af skridhæmmende silikone under skålen. Legetøj skal ikke bare være sjovt, men også nemt at gøre rent. Andet tilbehør til dyr, såsom halsbånd, bør på den ene side være sikkert og på den anden side ikke indskrænke dyrets bevægelsesfrihed. Tilbehøret kan evt. også have reflekser og plads til adresse.

Robusthed

Uanset om det drejer sig om tilbehør til små dyr, hunde eller katte, skal alle ting være robuste nok til at holde så lang tid som muligt og skal samtidigt være sikre for kæledyret. Derfor er slidstærke materialer af for eksempel rustfrit stål eller polyester vigtige alt efter dyret. Du bør også kontrollere for ordentlig forarbejdning – overfladen skal ikke være ujævn, kanterne være afrundede og slebne. Er tilbehøret af stof, skal dette være syet omhyggeligt eller klæbet ordentligt fast. Selvom tilbehøret er meget robust, bør du alligevel jævnligt kontrollere det for skader.

Gør dine kæledyr lykkelige med det rette tilbehør

Legetøj til jagt og søgning til hunde

En hund er et rovdyr og elsker at apportere. Et kvalitetslegetøj til hunden er her mere sikkert end en normal pind til den firbenede ven. For hunden kan her hverken komme til skade, når den henter pinden, eller komme til at sluge splinter, når den bider fat i pinden, og du undgår, at den begejstrede jæger konstant henter grene til dig under turen i skoven. Du kan også træne hundens sporsans og intelligens under en leg i haven. Gem legetøjet eller en lækkerbid i græsset eller bag et træ og lad hunden finde det. Det fungerer også derhjemme, hvis vejret er for dårligt udenfor. Lad hunden søge bag stolen eller under en løber.

Den rigtige pleje af pelsen

Katte overtager selv det meste af plejen. Ved hunde kan du derimod hjælpe med det rigtige tilbehør. Har hunden korte hår, kan du rede pelsen igennem hver anden til hver tredje dag med en naturbørste eller en særlig handskebørste. Hunde med langt hår skal børstes igennem dagligt for at fjerne snavs og sammenfiltrerede hår. De fleste hunde nyder også en dejlig omgang massage. Pelsen bør kun vaskes sjældent, så hudens naturlige, beskyttende lag bibeholdes. Har hunden rullet sig i noget, der lugter grimt, kan du bruge en mild shampoo til hunde.

Kattelegetøj, som fordriver kedsomhed

Når kattens ejer ikke er hjemme, bør dyret have flere muligheder for at beskæftige sig. Det bedste er selvfølgelig endnu en kat som legekammerat. Du kan også give katten legetøj, som dog ikke bør ligge synligt rundt omkring i hjemmet. Gem for eksempel små puder fyldt med katteurt eller baldrian forskellige steder i hjemmet. En anden idé er en hyggelig plads på vindueskarmen, hvor katten kan holde øje med livet udenfor.

Ønsker dit barn et dyr?

Lege, ae, give mad – kontakt med dyr er en vidunderlig erfaring for børn, som gør dem mere ansvarsfulde, selvbevidste og empatiske. Men et dyr betyder også et stort ansvar, for man har brug for meget tid, plads og penge for at kunne opfylde dyrets behov. Har du råd til de regelmæssige udgifter, der følger med ting til dyret, foder, besøg hos dyrlægen, forsikring og meget mere? Er du parat til at tage dig af dit dyr hver dag i flere år? Forældre er selvfølgelig ansvarlige, så længe børnene er små. Fra en alder på fire år kan børn begynde at hjælpe, men først fra 14 år er de i stand til selv at tage sig af et dyr.

Vores løfter om dyretilbehør

Vi fører tilbehør, der er fremstillet af udsøgte materialer med en forarbejdning af høj kvalitet, hvilket sikrer timelang leg og fornøjelse samt problemfri fodring og sovepause. Vores produkters kvalitet kontrolleres regelmæssigt både internt samt eksternt af kontrolinstanser. Dette ses også af vores "Tchibo Certified Merchandise"-mærke, forkortet "TCM". Køber du tilbehøret online, bør du med det samme kunne se, om produktet passer til dine og dit kæledyrs behov. Derfor har vores hundetilbehør produktoplysninger såsom "godt for tænderne" eller "tåler spyt", så du kan se, at dyret uden problemer kan lege med og bide i legetøjet. Står der angivet, at legetøjet "flyder”, betyder det, at legetøjet kan bruges i vand.