Luk
Leverans

Afrikas skønhed

Tøj og boligtilbehør i savannestil

Vores favoritter fra kollektionen

Inspireret af naturen

Tøj og accessories i usædvanlige mønstre og farver

På safari med stil

In lige nu – dyremønstre

Vores afrikansk inspirerede design genskaber mønstrene fra dyreverdenen og forfiner lookene , tekstilerne og boligtilbehøret i denne kollektion.

Vores favorit er zebramønstret, der i sort-hvid eller i flere farver er en utroligt stilfuld detalje.

Sov under stjernehimmelen

Sengetøj i flotte look

Flotte mønstre og jordfarver

Magien fra savannen

Vores afrikansk inspirerede kollektion er præget af traditionelle mønstre på tekstiler samt service og kraftige jordfarver, der minder om ørkenen og savannen.

Farvetoner såsom gul, orange, rød og sienna skaber en fascinerende kontrast til naturmaterialer og sort-hvide zebramønstre.
Cotton made in Africa

En fair sag

Cotton made in Africa står for bæredygtig støtte af afrikanske småbønder syd for Sahara. På kurser lærer bønderne at dyrke bomuld på en effektiv og miljøvenlig måde og dermed opnå en større høst. På den måde forbedres situationen for hele familien.

På bløde såler

Dyremotiver på sokker og fodletter

Indretning i hyttelook

Rattanmøbler, lamper og boligtilbehør

Naturlige materialer

Oprindelige som naturen

Når man tænker på Afrika, tænker man på vidder, oprindelighed og natur.

Vi har ladet os inspirere af dette til vores møbler og accessories i denne kollektion. I centrum står naturmaterialer såsom rattan, træ og bomuld.

Afrikansk inspiration

  
 
  
  
 
  • Qbo Premium Coffee Beans »Kooperativ Cococa« Filterkaffe Mild – 250 g hele bønner
Ekstramild filterkaffe med behagelig syrlighed og strejf af vandmelon og physalis
Intensitet:25
47DKK
DKK/kg 188
Quick view
 
  • Qbo Premium Coffee Beans »Kooperativ Cococa« Filterkaffe Kraftig – 250 g hele bønner
Intensiv filterkaffe med let udpræget syrlighed og strejf af klementin og rød hyben
Intensitet:45
47DKK
DKK/kg 188
Quick view
 
Desværre udsolgt
  • Qbo Premium Coffee Beans »Kooperativ Cococa« Caffè Crema Mild – 250 g hele bønner
Fyldig arabicakaffe med fløjlsblød crema og strejf af klementin og småkagedej
Intensitet:35
47DKK
DKK/kg 188
 
  • Qbo Premium Coffee Beans »Kooperativ Cococa« Caffè Crema Kraftig – 250 g hele bønner
Kaffespecialitet med mørk ristning, fløjlsblød crema og strejf af letbitter chokolade og appelsin
Intensitet:55
47DKK
DKK/kg 188
Quick view
  
 
 
   
   
  
 

Lysende farver i badet

Håndklæder og accessories

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.