Luk

5 æsker

85DKK -30%
59DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
ti., 10.12.2019 - to., 12.12.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Ideel som gaveindpakning eller til opbevaring
  • 5 størrelser - kan sættes indeni hinanden og sparer derved plads
  • Af førsteklasses FSC®-certificeret, beklædt karton med flot tryk

5 æsker

Produktnummer 85306
Med en førsteklasses æske sparer man gavepapiret: Disse smukke æsker med flot tryk af FSC®-certificeret, beklædt karton er ideelle til at komme gaverne i til juleaften - og derefter kan man bruge dem til flotte opbevaringsæsker. Sættet består af fem æsker i forskellig størrelse, der kan sættes indeni hinanden, når de ikke bruges, og dermed spare plads.

Farve:

Mørkeblå med hvidt stjernetryk, hvid med guldstjerner og sort Merry Christmas-tryk, mørkerød med hvide stjerner og prikker, mørkeblå med hvide prikker og hvid med røde, lyse- og mørkeblå stjerner

Materiale:

FSC®-certificeret karton med trykt papir og mat PP-laminering

Mål:

B x H x T ca. 22 x 8 x 16 cm, 20 x 7 x 14 cm, 18 x 6 x 12 cm, 16 x 5 x 10 cm og 14 x 4 x 8 cm
Låghøjde ca. 2 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Vores idéer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for til fremstillingen af papiret bruges papirmasse fra forebilledeligt forvaltede skove.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Hver gang du beslutter dig for FSC®-certificeret papir, understøtter du opretholdelsen af alle skovens vigtige funktioner. Du kan også stole på, at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Af kærlighed til naturen gode idéer af papir / pap.

Produktnummer:

85306

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.