×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

36 puder Feine Milde

45DKK
DKK/100g 16,89
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 30.01.2020 - ma., 03.02.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Naturmild
  • Meget mild og afrundet
  • Velegnet til alle kaffepudemaskiner

36 puder Feine Milde

Produktnummer 71887
Tchibo-eksperterne ved godt, at mere kaffe i puden også betyder større kaffenydelse. Derfor indeholder hver pude 7,4 g* Tchibo Arabica for at give den bedste smagsoplevelse. Til hver pude Feine Milde anvendes 100% naturmilde Tchibo Arabica-bønner fra de bedste højder i Latinamerika og nogle af Brasilien bedste kaffedyrkningsområder. Men det er først den omhyggelige ristning af de forskellige kaffesorter og den specielle Tchibo-blanding, der giver denne kaffe dens fine og milde smag.

*36 puder med hver 7,4 g. Varierende fyldmængder skyldes de tekniske fyldningstolerancer.

Produktdetaljer

Indhold: 36 x 7,4 g (266,4 g)
Ristet kaffe, malet

Pakket i beskyttende atmosfære.
Opbevares køligt, tørt og mørkt.

Vær opmærksom på:

For kaffe er punktafgift ikke inkluderet i prisen. Se yderligere forbrugerinformation: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1648296&vId=0

De angivne priser gælder kun for bestillinger på nettet.
I erhvervsøjemed må den leverede kaffe kun videresælges i tilberedt form.

Tchibo GmbH

Überseering 18,
D-22297 Hamburg

Opbevaring

Opbevares køligt og tørt.
Det er bedst at opbevare åbnede poser i en lufttæt beholder, så aromaen bevares.

Tilberedning

1. Læg en Feine Milde-pude i maskinens pudeholder med den hvælvede side nedad.

2. Fiksér pudeholderen og betjen maskinen som du plejer.

3. Nyd en dejlig frisk kop Tchibo Feine Milde.

Kan benyttes til alle kaffepudemaskiner. Husk at læse kaffemaskineproducentens betjeningsvejledning.

100% Tchibo Arabica

I over 60 år har vores kaffeeksperter i hele verden været på udkig efter de bedste kaffesorter, der gør Tchibo til det den er - en helt unik kaffe.

Tchibo benytter udelukkende bønner fra den fine Arabica-plante.

Kun de bedste kaffesorter, der modnes langsomt i de rigtige højder og høstes og videreforarbejdes som røde kaffebær, fortjener betegnelsen Tchibo Arabica.

For Tchibo er kaffeforædlingen mindst lige så vigtig som selve råvaren, fordi det giver kaffeelskere mulighed for at nyde de op til 800 karakteristiske kaffearomaer i Tchibos kaffe.
Ristning
Tchibo rister hver enkelt kaffesort separat, inden vores ristemestre med erfaring og fingerspidsfornemmelse sammensætter de unikke Tchibo-kaffeblandinger.

Nyd vores 100% Tchibo Arabica og mærk vores passion for god kaffe i hver eneste kop.
Så enkelt kan du lave din yndlingskaffe med Tchibos kaffekapsler: Læg kaffekapslen i maskinens kapselbeholder med den buede side nedad og betjen herefter maskinen som sædvanlig.
Vi anbefaler at opbevare Tchibos kaffekapsler køligt og tørt. Opbevar om muligt den åbne pakke i en lufttæt kaffebeholder.

100% Tchibo Arabica


I godt 70 år har vores kaffeeksperter jagtet de bedste kaffesorter overalt, og det er netop det, der gør Tchibo helt enestående. Tchibo bruger udelukkende bønner fra den værdifulde Arabica-plante. Kun den allerbedste kaffe, der langsomt er modnet i udvalgte områder, blevet plukket omhyggeligt som røde frugter på kaffebusken og derefter forarbejdet, fortjener prædikatet Tchibo Arabica. Tchibo tillægger forarbejdningens kvalitet en lige så stor betydning som råvaren for at sikre, at du kan nyde de helt op til 800 forskellige typiske kaffearomaer i Tchibos kaffe.

Ristning


Tchibo rister hver enkelt kaffesort på forskellig måde, inden vores ristemester sammensætter de særlige Tchibo-blandinger ud fra sin erfaring og intuition. Drik 100% Tchibo Arabica, og mærk vores passion for den bedste kaffe i hver eneste kop.

Produktnummer:

71887

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.