×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

3 specialsvampe med holder

79DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 25.11.2019 - on., 27.11.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Optimal rengøring af forskellige overflader
 • Med holder til kraftfuld rengøring
 • 1 svamp med specialimprægnering til ovn og komfur, antracit – rengør skånsomt og giver ny glans
 • 1 svamp til badet, turkis – rengør og tørrer skånsomt fliser, keramik og glas: rengør med den ru side, tør med den glatte side
 • 1 svamp til højglans, gul – rengør og tørrer skånsomt højglansoverflader som f.eks. kunststof: rengør med den grønne side, tør med den gule side

3 specialsvampe med holder

Produktnummer 102517
Rent på et øjeblik
Overfladerne inden for hjemmets fire vægge har ofte behov for at blive gjort grundigt rene. Med dette sæt bestående af tre specialsvampe er der garanti for nem rengøring, uanset om det er til ovnen, komfuret, badeværelse med fliser, keramik og glas eller højglansoverflader. Takket være specialsvampene med holder og ekstra skraber bliver al slags hårdnakket snavs fjernet på et øjeblik. De kan anvendes på begge sider og sørger for en meget kraftfuld rengøring af overfladerne. De smarte og praktiske svampe er desuden miljøvenlige takket være deres indhold af genanvendte PET-flasker.

Farve

Svamp til ovn og komfur antracit
Svamp til badet turkis
Svamp til højglans grøn-gul
Holder grå

Materiale

Svamp polyuretan (PUR)
Svamp til badet 1 side 70% polyester, 30% viskose, 1 side 80% polyester, 20% viskose
Svamp til højglans 80% polyester, 20% viskose
Holder polystyren (PS)
Svamp til ovn og komfur 70% polyester, 30% viskose
Indholdsstoffer svamp til ovn og komfur 5 til < 15% ikke-ioniske tensider, < 5% amphoteriske tensider

Mål

Svamp til ovn og komfur ca. 9,5 x 7 cm
Svamp til badet og svamp til højglans ca. 7 x 14 cm hver

Brugsanvisninger

Generelt:
Alle svampene kan anvendes på begge sider. Test på et diskret sted før brug på følsomme overflader. Holderen passer også til andre almindelige rengøringssvampe og har en skraber til hårdnakket snavs på siden.

Svamp til ovn og komfur:
Fugt svampen, gør den skummende og anvend den på komfuret eller på indersiden af ovnen. Lad rengøringsmidlet virke i et øjeblik og tør af med køkkenrulle. Den fedtopløsende formel sikrer et hurtigt resultat.

Svamp til badet:
Skyl grundigt med varmt vand før brug. Fugt svampen, rengør med den ru side og tør af med den glatte side. Vask svampen grundigt efter brug og lad den lufttørre. Test på et diskret sted før brug på følsomme overflader.

Svamp til højglans:
Skyl grundigt med varmt vand før brug. Fugt svampen, rengør med den grønne side og tør af med den gule side. Vask svampen grundigt efter brug og lad den lufttørre. Test på et diskret sted før brug på følsomme overflader.

Download yderligere produktinformationer

TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

102517

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.