×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
3 par strømpebukser

3 par strømpebukser

119 DKK inkl. moms
 • Status: På lager
 • Leveringstidspunkt: fr., 31.05.2019 - ti., 04.06.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Elastanforstærket komfortkant: intet der strammer eller rutsjer
 • Med økologisk bomuld
 • Blød frottéindersål
 • Forstærket tå og hæl
 • Med elastan: beholder formen, sidder perfekt og er behagelige at have på
Farve:
 
Antal :

3 par strømpebukser

Produktnummer: 92734

Disse tre par strømpebukser er perfekte at have inden under på kolde dage. De er nøjagtig som børnestrømpebukser skal være: bløde og varmende.

Hudvenlig materialekombination

Takket være den høje andel af økologisk bomuld er strømpebukserne behagelige mod huden. Elastan sørger for, at de sidder godt og beholder formen længe. Den elastanforstærkede komfortkant gør, at de sidder godt uden at rutsje eller stramme. Indersålen er i blød frotté, og hæl og tå er forstærket for en længere holdbarhed.

Farve:

Bær, gråmeleret, mørkeblå

Materiale:

80% bomuld (økologisk dyrket), 18% polyamid, 2% elastan (LYCRA®)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Må ikke stryges

Blegning

Må ikke bleges

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

92734

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.