×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
3 par sokker til sneakers

3 par sokker til sneakers

59 DKK -28% - Du sparer 17 DKK
42 DKK inkl. moms
 • Status: På lager
 • Leveringstidspunkt: on., 27.02.2019 - fr., 01.03.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Med økologisk bomuld
 • Forstærket hæl og tå
 • Blød ribkant, der holder faconen, med lask
 • Meget flad tåsøm
 • Testet for skadelige stoffer – af eksterne autoriserede institutioner
Antal :

3 par sokker til sneakers

Produktnummer: 78122

Herresokker med hudvenlig økologisk bomuld

Så bekvemme, at man knap mærker, man har dem på, og næsten usynlige i sportssko. Sokkerne til sneakers med økologisk bomuld af høj kvalitet er meget behagelige at have på. For at der ikke er noget, der snærer, har sokkerne bløde ribkanter med lask, der holder faconen, og de har en meget flad tåsøm. Hæl og tå er forstærkede på sokkerne, så de får en længere holdbarhed. Sokkerne (pakke med 3 stk.) holder faconen pga. indholdet af elastan.

Farve:

Hvid, mørkeblå og sort

Materiale:

80 % bomuld (økologisk dyrket), 18 % polyamid, 2 % elastan (LYCRA®)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du gang i en god udvikling - på den måde kommer vi sammen et skridt nærmere på en ansvarlig verden. Opdag din bæredygtige side på www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Blegning

Må ikke bleges

Strygning

Må ikke stryges

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til finvask

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

78122

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.