×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

3 par boksershorts

85DKK -23%
65DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 02.03.2020 - on., 04.03.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenlige takket være en høj procentdel bomuld
  • Blød single jerseykvalitet
  • Med elastan: holder formen, sidder perfekt og er behagelige at have på
  • Uden generende syninger i siden

3 par boksershorts

Produktnummer 96234
Stjerner & stil inderst inde
Manner, de er behagelige – de tre par boksershort til børn er meget hudvenlige og er fremstillet i en blød single jerseykvalitet. En smart detalje er stjernetrykket på den bløde, elastiske taljekant.

De tre følger bare med
Når der leges og tumles, er boksershortsene perfekte. Elastan sørger for, at de sidder perfekt og holder formen, samtidig med at de er behagelige at have på. Boksershortsene er et sæt, de er uden generende syninger i siden og fås i tre forskellige farvekombinationer.

Farve

2x blå, 1x gråmeleret

Materiale

95% bomuld (Cotton made in Africa), 5% elastan
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Vask
Normal vask ved maks. 60 °C
Blegning
Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Produktnummer:

96234

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.