×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

3 par ankelsokker

50 DKK -12% - Du sparer 6 DKK
44 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: on., 27.02.2019 - fr., 01.03.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Blød, økologisk bomuldsblandingskvalitet
  • Smal komfortkant - intet der strammer
  • Forstærket tå og hæl
  • Testet for skadelige stoffer - af eksterne akkrediteringsinstitutioner
Størrelse:
 
Antal :

3 par ankelsokker

Produktnummer: 78465

Damesokker i hudvenlig, økologisk bomuld

Så behagelige, at man knap mærker dem og næsten usynlige i tennissko. Ankelsokkerne i blød, økologisk bomuldsblandingskvalitet er særligt behagelige at have på. For at intet strammer eller trykker, har sokkerne en smal komfortkant. Strømpens hæl og tå er forstærket for en længere holdbarhed. Elastan gør, at de tre par sokker holder formen og sidder perfekt.

Farve:

1x flerfarvet stribet, 1x rosa, 1x gråmeleret

Materiale:

75% bomuld (økologisk dyrket), 23% polyamid, 2% elastan (LYCRA®)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Strygning

Må ikke stryges

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

78465

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.