×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

3 langærmede sparkedragter

129DKK -38%
79DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
fr., 20.09.2019 - on., 25.09.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Hudvenlig, ren økologisk bomuld
 • GOTS-certificerede
 • Op til str. 62/68 i slå om-facon: Kan åbnes helt med trykknapper i siden og forneden
 • Fra str. 74/80, elastisk stræk: Nem at trække af og på
 • Blød kvalitet i fin rib

3 langærmede sparkedragter

Produktnummer 91700

Babytøj i GOTS-certificeret, økologisk bomuld

Det er ikke så mærkeligt, at langærmede sparkedragter er blandt de uundværlige basics i babys klædeskab. Om vinteren fungerer de som varmt undertøj, og på varmere dage kan de bruges uden en trøje over – ikke mindst, når de er så pæne, som dette søde sæt med tre sparkedragter i hudvenlig, økologisk bomuld.

Helt igennem behageligt basisudstyr

Den bløde kvalitet i fin rib er blid mod den sarte babyhud. Op til str. 62/68 er sparkedragten i slå om-facon med trykknapper og knapper forneden. Den kan åbnes helt og gør det nemmere at klæde baby på. Fra str. 74/80 gør den elastiske form og knapperne forneden det nemt at tage den af og på.

Farve:

Gul-hvidstribet, grå med tryk og grå-hvidstribet

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C
Vask
Normal vask ved maks. 60 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder X% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

91700

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.